היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאחרונה שמתי לב כי התחלתי להזניח את הזוגיות שלי עם בעלי...
איך אני מחזירה את הרומנטיקה לזוגיות? [/url
17 תגובות
עמוד 1
פשוט תתפשטי.
חחחחחחחחחחחח משוגעת.... [/url
אסתר - צודקת.
בנות יקרות שלי.... יש לי בעל תימני... אני מקווה שהבנתן.... [/url
קודם כל להתפשט תמיד עובד
דבר שני, ארוחה רומנטית לאור נרות, מקלחות משותפות, התכרבלות יחד על הספה וצפיה בסרט.... כל זה אפשר בבית בלי מאמץ מיוחד.
תמיד אפשר לצאת לדייט, פיקניק או לשחזר את הדייט הראשון שלכם וכו'...
בובה תכיני לו ג'חנון!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שונאת ג'חנון וקובנה וכל האוכל שלהם.
אני תמיד צוחקת שהאוכל שלהם עשוי רק מקמח ועגבניות [/url
ג'חנון לאור נרות - ויאללה תתפשטי
וואה וואה בעל תמני ? חחחחח נפלת על קמצן?
איפה השרשור של קרן שצריך אותו??
נטלי!!!! הלוואי שבעלי היה קמצן הלוואי!! זה היה עושה את החיים שלנו קלים יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה תימני בזבזן... תופעה בלתי מוסברת! [/url
מזו רומנטיקה בזוגיות? חחחחח אנחנו כאלו גרועים
גו'לי!! שינית תמונה?!!? איפה הבולבול של קוץ!?! [/url
אנחנו מקפידים שלא יעבור שבוע בלי שיצאנו לבלות לבד בלי הילדים.. ופעם בחודש-חודשיים מזמינה איזה צימר ומפתיעה אוצו "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
שלי - סטארטאפ!!! חחחחח
אבל באמת תעשו לכםערב רומנטי, נרות, ארוחת ערב סרט....
שמעתי את כל הטיפים... ולדעתי הטיפ הכי הכי טוב זה להתפשט!!! ללא ספק... לא רומנטיקה ולא נעליים - תפתיעי אותו במשהו חדש וסקסי במיטה תפנקי אותו עד שיצא לו עשן מהאזניים - באותו רגע קנית אותו!!! מה ששום צימר או פיקניק לא יכולים לעשות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
כמו שאת יודעת גם בעלי תיימני.... האמת אני כבר שכחתי מה זה רומנטיקה בזוגיות.. ארוחה רומנטית לאור נרות.. תכיני לא ג'חנון או קובנה