-
מילנה..
אני לא יודעת אפילו מה זה..
שאלה לי,
מאיפה לקוח המשפט שלך בחתימה?
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו
-
אני יכולה לשאול אותך למה בכלל את נותנת לו את זה? (שלא ישמע כאילו יש ביקורת בשאלתי, אני רק מתעניינת)
-
אדווה- אני לא ממש זוכרת
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
טוב, ברור שיש שינוי בהתנהגות שלו כי בכל זאת אח חדש זה שינוי גדול...
אם הוא ירד במשקל ואת מודאגת, את יכולה "להעשיר" את האוכל שהוא כן מסכים לאכול, למשל להוסיף עוד טיפה שמן לאוכל שלו ויש עוד שיטות אם מעניין אותך (תכתבי מה הוא אוכל).
המשקאות האלה, מטבע היותם "מהונדסים" כדי להכיל את כל אבות המזון, בדר"כ לא כ"כ טעימים לכן אין פלא שהוא לא מתלהב... לך זה טעים?
-
אני משתמשת בו לשתי הבנות, שתיהן לא אוכלות נכון והקטנה הייתה מתחת לאחוזונים (הייתה, הייתה, איזה כייף להגיד את זה)
בכל אופן שתיהן אוהבות מאוד את הוניל, את השוקו הקטנה לא אוהבת, אז שווה לנסות, אולי אני אשלח לך דוגמית אם את רוצה במקום לקנות עוד פחית.
ואת בטח יודעת שלפני שימוש קבוע בפדיאשור צריך להתייעץ עם רופא או דיאטנית.
-
גם לי המליצו (רופאה )על הפדיאשור, כי אוריאן שלי אמנם באחוזון 10 ולא מתחת לנורמה (איזה כייייייף שילד באחזונים ) אבל מעל חצי שנה שהילדה לא אוכלת ולא נוגעת בשום דבר בשרי. וניסיתי . כמה ניסיתי........
אולי באמת אקנה גם ..
עוגית - אשמח אם ישלך רעיונות לפתוח לה את הראש בנוגע לבשרים
-
אני שוקלת לאמץ אותו בדף ההקדשות בספר..
-
אנחנו משתמשים אני בעד הוניל גם דור אוהב יותר מהשוקו
השוקו גם עושה לו קקי שחור בבוקר הוניל לא
-
עוגית- קשה לי להגיד מה הוא אוכל, כי אפילו את הפסטה, שהוא היה מוכן לאכול תמיד בכל מצב- הוא לא מתלהב לאכול.
עניין האוכל נהיה עניין המצב רוח שלו
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
-
אדווה- בכיף!!! משפט מדהים, נכון?
-
סליחה שנעלמתי.. עבודה
הכי חשוב זה להוריד את העניין סביב האוכל כי הם יודעים שזה חשוב לנו ומשחקים על זה.
זאת אומרת לקחת את כל הנושא בראש של: אני מכינה הכי טוב שאני יכולה, ירצה יאכל, לא ירצה לא יאכל. רוב הילדים לא יישארו רעבים.. אני רואה על הבת שלי שהיא יכולה ללכת לישון עם חצי יוגורט לארוחת ערב, ולמחרת בבוקר היא לא ממש רעבה.. סימן שזה מה שהיתה צריכה.
לענייננו הטיפים מתחלקים ל 2
דבר אחד שאפשר לעשות ועובד יותר טוב אצל קטנים זה העשרה של האוכל. ז"א אם הילד אוכל מרק אז נוסיף קצת שמן, בפירות אפשר טחינה מעל גיל שנה, אבוקדו להחביא... ברוטב פסטה לטחון בשר עד למרקם חלק לגמרי ( פנינה)
לילדים יותר גדולים אפשר לשתף בתהליך ההכנה והם בדר"כ "טועמים" את המרכיבים אז כבר הרווחנו... לעשות את האוכל אטרקטיבי כמו סנדביץ עם פרצוף מחייך, קערת פירות חתוכים על תקן נשנוש, אצבעות גבינה צהובה, לטבול קרקרים או ירקות בגבינה.. בקיצור שימשוך אותם ויהיה גיוון
אפשר לאכול במקום אחר - למשל במרפסת או בגינה
אבל חשוב שזה יהיה בדרך אגב, שלא ירגישו שיש מטרה מאחורי זה
-
סליחה שנעלמתי.. עבודה
הכי חשוב זה להוריד את העניין סביב האוכל כי הם יודעים שזה חשוב לנו ומשחקים על זה.
זאת אומרת לקחת את כל הנושא בראש של: אני מכינה הכי טוב שאני יכולה, ירצה יאכל, לא ירצה לא יאכל. רוב הילדים לא יישארו רעבים.. אני רואה על הבת שלי שהיא יכולה ללכת לישון עם חצי יוגורט לארוחת ערב, ולמחרת בבוקר היא לא ממש רעבה.. סימן שזה מה שהיתה צריכה.
לענייננו הטיפים מתחלקים ל 2
דבר אחד שאפשר לעשות ועובד יותר טוב אצל קטנים זה העשרה של האוכל. ז"א אם הילד אוכל מרק אז נוסיף קצת שמן, בפירות אפשר טחינה מעל גיל שנה, אבוקדו להחביא... ברוטב פסטה לטחון בשר עד למרקם חלק לגמרי ( פנינה)
לילדים יותר גדולים אפשר לשתף בתהליך ההכנה והם בדר"כ "טועמים" את המרכיבים אז כבר הרווחנו... לעשות את האוכל אטרקטיבי כמו סנדביץ עם פרצוף מחייך, קערת פירות חתוכים על תקן נשנוש, אצבעות גבינה צהובה, לטבול קרקרים או ירקות בגבינה.. בקיצור שימשוך אותם ויהיה גיוון
אפשר לאכול במקום אחר - למשל במרפסת או בגינה
אבל חשוב שזה יהיה בדרך אגב, שלא ירגישו שיש מטרה מאחורי זה
-
תודה רבה!!!
-
טוב לדעת שאת רשומה באתר שלי ואנחנו לא חברות
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
תראי אני לא מאמינה שיכול להיגרם נזק מפעם אחת ביום
אבל ההגיון שלי אומר ככה: מדובר על תוסף, עדיף תמיד לקבל את הויטמינים ואבות המזון מאוכל ולא מתוסף (יש יוצא דופן אחד וזה חומצה פולית). אם הילד אוכל גרוע ואנחנו מאמינים שהוא באמת צריך את התוספת, אז כדאי גם שדיאטנית ילדים תעיף מבט על התפריט ותבדוק האם הוא באמת לא מספק ואיך משפרים.
-
דניאלה ממש לא התחברה למשרה הזה לא לשוקו ולא לווניל אז אולי אצלי זה לא אינדקציה
-
או קיי תודה עוגית!
אם לא יהיה שיפור בזמן הקרוב, אולי באמת אפנה לדיאטנית...
-
אחלה רעיונות עוגית נתנה
המסנג'ר שלי: [email protected]