היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מחר מתחיל יורו לצערי (אליפות אירופה בכדורגל). למשך חודש זה מה שהבעלול שלי יראה ולאאאאאאאאאאאא בא לי חחחחח
23 תגובות
עמוד 1
דייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצההההההההה לא רוצההההההההההה
אוףףףףףףףףףףףף [/url
חחחחחחחחח מזל שלנו אין טמבלוויזיה בבית
תודה לאל בעלי לא אוהב כדורגל זכיתי!!!!
אצלי הוא מת על זההההההההההההההההההההה
גם בעלי לא אוהב כדורגל!!! זכיתי!!
לא רואה כדורגל. אחרי אבא ואח שהיו מכורים לזה אני בהחלט אומרת תודה על בעלול שנטול כל יחס לספורט
נושא כאוב!!! לבעלי יש יום בשבוע לכדורגל
שירההה אז ממחר צריך להעלים את הכבל של הטלויזיה חחחח
אוהב כדורגל אבל לא מכור אני מאמינה שהוא יראה את המשחקים שהוא אוהב אבל לא יהיה מכור לטלויזיה בכל זאת הוא תמיד טוען שטלויזיה זה בעדיפות אחרונה... וכועס עליי שאני צופה יותר מידי בסדרות שלי אז אני ניצלתי חחחחח
לא אוהב
אוהב כדורגל, אבל אין לי בעיה עם זה כי גם אני אוהבת אז אנחנו רואים יחד !!!!! זה זמן האיכות שלנו
בעלי מתעניין בכדורגל אבל לא מכור לזה ברמות על לעומת זאת כדורסל....
בעלי לא אוהב כדורגל בכלל, אז אין לי בעיה.
אבל, שאף אחד לא יפריע לי!!!! במיוחד באליפות העולם בכדורגל או בקופה אמריקה!!!!
רותי
כמו יולי- רואים ביחד!!! אבל רק משחקים מיוחדים כמו גמר ליגת האלופות, יורו ומונדיאל
אוףףףףףףףףףף, בעלי אוהב כדורגל יותר נכון חולה. ישן עם זה בלילה בטלוויזיה וקם עם זה בבוקר להתעדכן בתוצאות במחשב. יש לו מנוי אחת לשבועיים מוצ"ש למשחקים , אצל הוריו כל הזמן פתוח על ספורט. מכה אחת עשרה שלא כתובה.... :-(.