בשניה הצליחו לעצבן אותי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקשרתי לסלקום מקודם אז שאלתי אותם איך אני מורידה שירים ואפליקציות לאייפון כי משום מה אני לא מצליחה, ואני מנסה להוריד מהמחשב וזה מסובך והורדת תוכנת itunes ובכל זאת הסתבכתי..
    בקיצור שאלתי את הציגה איך אני מורידה? והיא אמרה שאני צריכה לעשות פריצה לאייפון ובלי פריצה אני לא אוכל להוריד אלא כן זה בתשלום.
    אז היא אמרה לי שעושים את זה בחנות של טלפונים..
    התקשרתי לאמא שלי ודיברנו ואז אמרתי אני עוד מעט הולכת לעיר לברר איפה עושיפ פריצה ואמרתי לה שדיברתי אם סלקום ושאלתי אותה איך מורידים אפליקציות והיא אמרה לי לעשות פריצה לאייפון כי בלי זה אני לא אוכל להוריד כלום.
    ואז אמא שלי התעצבנה עליי וממש צעקה.. ואומרת לי מה את מתקשרת לסלקום עכשיו יעקבו אחרייך

13 תגובות
עמוד 1
  • בס״ד

שטויותת אל תתרגשי
    אבל הנציגה צודקת צריך לפרוץ כדי שזה יהיה חינם
    רוב הדברים באייפון עולים כסף..
    ובקשר לסלקום הםמלא יעקבו אחריך ולא יחייבו
    מה שכן ברגע שאת פורצת אין אחריות
    אז אם את משלמת ביטוח אני לא יודעת כמה זה שווה לך

מאיזה איזור את?! לבעלי יש מעבדה של אייפונים
    במחירים הכי זולים באיזור שלנו אם באלך

• רגע לאט

אפליקציות מורידים מהapp סטור

שירים את מעבירה מהמחשב לאייפון אפשר גרך האיטונס אבל יש תוכנה פשוטה יותר
    לחפש לך?

• אבל זאת הנציגה שאמרה לך אז מה את אשמה?
    ולסלקום לא משעמם בחיים, הם לא יעקבו אחרייך

• מעיינוש אני מנתניה

• תגידי יש מצב שאמא שלך התקשרה לברר על זה בסלקום?

• אני התקשרתי.. למה?

• בס״ד

אנחנו מחדרה..
    אז אם את צריכה תיקונים פריצות או כל דבר
    מוזמנת אלינו:)

• תודה מאמי

• סיוני לשאלתך אני התקשרתי לסלקום..
    אפשר לשאול למה?

• כי אני חושבת שדיברת עם נציגה או נציג של בעלי (לא זוכרת מי הוא אמר שזה היה )
    הוא בדיוק עמד מהצד ושמע אותו/ה עונה "אל תדאגי גברת אף אחד לא יעקב אחריך" או משהו בסגנון
    וכשסיפרתי לו עליך הוא אמר אין מצב אין מצב אני שמעתי נציג/ה שלי אומר ... ללקוחה

• סיון זאת לא אני הייתי היא לא דיברה איתי על זה.. היא פשוט שאלה אותי אם פרצתי לאייפון אז אמרתי לה שלא.. אז היא הציעה לי לפרוץ לאייפון על מנת להוריד אפילקציות.. ושאני סיפרתי את זה לאמא שלי אז היא התעצבנה עליי למה אני התקשרתי לסלקום ודיברתי איתם על זה והם בטח יעקבו אחריי........
    הבנתי שבעלך עובד בסלקום נכון? הוא מנהל?
    תגידי זה חוקי בכלל לפרוץ לאייפון?

• אני חושבת שלא ואני חושבת שכולם עושים את זה גם המנהלים הבכירים ביותר

• תודה על תשובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה