סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חימום אוכל/מים במיקרוגל לתינוקות... בעד/נגד? פרטו נמקו והסבירו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
25 תגובות
עמוד 1
  • בעד
  • גם חיממתי במיקרו . אבל הכנתי מטרנה , שמתי בכוס זכוכית ואותה חיממתי .
    השתדלתי לפחות .
  • נגד

• חימום במיקרו הוא מסוכן כיוון שהוא לא מחמם בצורה אחידה ומה שאת בודקת על היד ומרגיש לך נעים יכול להיות שבמרכז הבקבוק או בתחתית זה חם יותר... ככה שבעצם זו סכנת כויה... אוכל מוצק לדעתי זה כמו מבוגר אין שום בעיה...
    אבל במילא את צריכה להרתיח אז זה כבר חם למה את צריכה מיקרו?

• מיקרו!
    מרטנה לא מחממים במיקרו, מחממים את המים ואז מוסיפים את המטרנה, כך שהחלב מגיע מחומם באותה מידה בכל הבקבוק...
    גם את המוצקים....
    וביננו - אחרי שאנחנו משתמשים בסכין מתכת, מבשלים לעיתים זמן רב מידי הויטמינים והמינרלים לא בכזו איכות
  • אה דרך אגב לגבי ויטמינים - לבשל תפוח אדמה במיקרו זה יותר בריא מאשר במים. כי הויטמינים לא בורחים. (אבל הכי טוב באידוי).

• בטח בעד! אחרת היינו חיים???
    מחממים את המים לפני הוספת מטרנה. וגם מערבבים אחר כך כדי למנוע כוויה. גם ככה מערבבים את המטרנה.
    וזה, בתאבון!

• הסקר בא בעקבות כך שנמנעתי מלחמם לשקד אוכל/מים במיקרוגל עד גיל שנה +/-.
    לעידו אני מחממת את המים למטרנה מגיל 0 במיקרוגל
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • נגד
  • מים למטרנה לא חממתי במקרוה למיטב זיכרוני , אבל ככה זה מאוד שימושי .
    מוצקים כבר חיממתי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אסור.

אני לא מחממת שום דבר במיקרו לילדים מאז שנולדו.

החום של המכשיר מפרק חלקיקים מסרטנים למזון.....מניסיון וממחקרים שקראתי - רק בישול טבעי.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מיקרוגל זה קרינה, אבל גם פלאפונים שלנו עם קרינה, גם ברחוב יש קרינה (שמש+חור באוזון+אנטנות על גגות), מקרינה ממקרר, קרינה ממסך של מחשב....
    לכן אני בוחרת לחממם אוכל במיקרוגל, לא לעשות לעצמי חיים קשים,
    אי אפשר לברוח מקרינה, היא בכל כל זמן הנתון.
    מיליארדי אנשים בעולם מחממים אוכל במיקרוגל ונשארים בחיים.
    גם מקרר בעל קרינה, אז נחיה בלי מקרר?
    לא נדבר בפלאפון?
    (דרך אגב אימהות שלא מחממות אוכל במיקרוגל כי יש ממנו קרינה,
    מדברות בנייד בזמן שתינוק על הילדיים שלהן
  • בעקרון אם יש בקבוק טרי שהכנתי הרגע עם מים מהתמי 4 אז עדיף
    לפעמים אני טועה בהערכות שלי והוא בכלל א מעוניין.אני לא זורקת את הבקבוק במקרה כזה.שמה במקרר ובפעם הבאה שהוא קם

• לירון- אני הייתי מחממת לשקד אוכל טחון ומוצק על הגז

• נגד, נגד, נגד!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מילנה, יש קרינה מהמקרר
  • בעקרון אני נגד
  • נטלי - זה ממש לא נכון......
    [email protected]

• חיממתי

אבל עכשיו התקלל לנו המיקרו ואני כבר שבועיים בלי מיקרו ומסתדרת מצוין
  • אורטל, אם את אומרת שהקרינה ממקרר היא מזערית מסוג שונה אני מאמינה שלך
  • אני מודה שהסקר הזה הצליח להלחיץ אותי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מה שנטלי אמרה (שיש קרינה מהמקרר) גרם לי להכנס לאינטרנט ולבדוק את העניין... מסתבר שגם המחשב מקרין

• אני יכולה לשלוח לי שתבקש את החוברת שעשינו בנושא לפני חצי שנה בערך.

לגבי הסלולר - עשו כבר כמה מחקרים עולמיים, האחרון שדיברו עליו היה מחקר שנקרא אינטרפון, למי ששמעה. כן נמצא קשר בין גידולים שפירים לבין הסלולר, אך לגידולים ממאירים נקבע שיש צורך במחקרים נוספים וזה עדיין לא משמעותי. מה שכן - יש את עיקרון הזהירות המונעת שאנחנו ממליצים לכוןלם לנקוט בה, בעיקר להרחיק אותם מילדים!!! שאני רואה ילד מדבר בנייד - זה מביא לי ג'ננה.

לגבי יתר הדברים - נכון יש קרינת חשמל (שנאים, מחשבים, אנטנות חשמל וחוטים, טלפונים אלחוטיים בבית) ויש קרינת רדיו (מיקרוגל, למשל הנחשבת מסוכנת יותר). בכל מקרה - כל אלו נבדקים על פי הנחיות ארגון הבריאות העולמי ועומדים בסטנדרטים שלהם, כך למשל, נקבע שיש לערוך בדיקה אחת לשנה למיקרו לראות שאין קרינה נפלטת ממנו ברמה מסוכנת.

אנחנו חיים בעולם של נוחות ועל הנוחות הזו אנו משלמים בבריאותנו - יש להיזהר ולהימנע מסכנה בריאותית, בעיקר של ילדינו החשופים מגיל כה צעיר לסכנות סביבתיות
    [email protected]

• בקיצור- אני עוברת לטרמוס!

• אורטל צודקת, אנחנו דור שאוהב נוחות - דור מפונק ואנחנו משלמים על זה מחיר יקר.
    אין לנו כוח לחמם את האוכל בכלי עם מים חמים, הרבה יותר קל לחמם במיקרוגל.
    פעם הסתדרנו מצויין בלי נייד (אפילון היה לנו הרבה יותר שקט בחיים),
    עכשיו יום אחד בלי נייד אנחנו מרגישים אבודים בעולם, לא מוצאים את עצמינו.
    שתדעו שרוב הקרינה בגלל טלפונים ניידים: המכשיר עצמו + אנטונות בכל מקום.
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה