סקר חשוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאשר מתארח אצל הילד שלכן חבר ואתן מחליטות לצאת לטייל קצת לגן שעשועים. ונניח שבגן השעשועים החבר מתנהג לא יפה - תעירו לו? לדוגמא אם הוא הרביץ לאיזה ילד?
    או תעמדו מהצד ולא תעשו כלום?
    כמובן ברור שההורה של הילד לא בסביבה.

13 תגובות
עמוד 1
  • אם הוא באחריותי מתפקידי להעיר לו....

• אני מראש לא מגיעה למצב הזה לבד.....מתארחים - רק אצלי בבית. בחוץ - יחד עם האמא. בחוץ ילדים נוטים לצאת מהמסגרת /לא להקשיב למי שאינו ההורה שלהם.

מה אני צריכה ת'כאב ראש הזה?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל זה לא ממש משנה בבית בחוץ. ונניח אירחת 2 בנות ואורחת אחת הרביצה לאורחת השניה?

• אני כמו ענבר. ולו בגלל שהילד שלי רואה את ההתנהגות השלילית ואם לא אתייחס הוא עלול לחשוב שאני מתירה זאת במצבים מסוימים.
    ולדוגמא שנתת, אמנם ילדי עדיין אינו מארח חברים, אבל נראה לי שהייתי אומרת: "אצלנו בבית לא מרימים ידיים אחד על השני"

• ברור שאני מעירה!

היום בדיוק התארחה חברה של אופק דין (אשתו לעתיד
  • כמו ענבר
  • ברור שמעירה!
    גם אם הוא לא באחריותי למשל הילדים פה בבניין
    אם אני רואה שאחד פוגע בשני אני מעירה להם
    (כמובן בתנאי שתהילה נימצאת איתם)

• לא קרתה לי הסיטואציה ...אבל סביר שהייתי מעירה לו..

כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • אני מעירה, הלכתי לא מזמן עם ליאל וחברה לגן שעשועים והן התחילו להשתולל, ביקשתי מהם להפסיק ולהזהר כי בסוף מישהי תיפגע, כל עוד היא באחריותי, היא כמו אחת מהילדים שלי!
    רותי
  • אם הילד כרגע באחריותי, אני אטיר לו. כמובן לא אתחיל לחמך על דברים כלליים, אבל בהחלט על דברים נקודתיים אני אעיר.

• בדיוק מה שעינבר אמרה!!!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • ברור שזה לא אותו דבר - בבית שלך - את אדון הבית, וזה הרבה יותר ברור איפה הגבולות, וכן אם עוברים אותן - ברור שאני מעירה וגם יקשיבו לך הרבה יותר (טפו טפו עד היום זה לא קרה כמעט
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ברור שלהעיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה