מורט עצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הימים אחרי ביוץ הכי מבלבלים מצד אחד יש את הציפייה שאכן החודש הצליח
    ומצד שני אי אפשר לדעת בוודאות...זה מחרפן האדם שיצליח להמציא בדיקה שמגלה הריון אחרי יום יומיים יהיה מיליונר!!!
    בכל אופן כל חודש בחצי שנה אחרונה אני בטוחה שאני בהריון...החודש אין לי את התחושה הזו בכלל ..אולי כבר מייאוש נכון שחצי שנה זה לא כזה הרבה אבל יחד עם זאת אלו התחושות שלי...
    מקסימום חודש הבא..לא?!
    טוב סתם רציתי לפרוק..
    מי עוד אחרי ביוץ החודש???

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

5 תגובות
עמוד 1
  • אולי אני?ואני לא יודעת על זה?חחח
    קיבלתי ב20.05 זאת אומרת אני ביום ה19 למחזור..
    ת'אמת?? לא בדקתי בבדיקות ביוץ ואין לי שמץ מתי הביוץ שלי ! קשה לי על פי סימנים חום בוקר -ניסתי במשך חודש וחצי כמעט ולא זיהתי וגם לא עפ הפרשות בקיצור-מיואשת קצת

• רעות היקרה אני עוד לפני ביוץ -אבל אני מכירה את הרגשה שלך ,גם אני כל חודש במשך חצי שנה לאחר גרידה חשבתי שאני בהריון ,אבל דווקא בחודש שעשיתי היסטרוסקופיה ,לא היהו שום תחושות ,לא חיפשתי סימנים -אפילו הייתי עדישה .אז אל תתאיישי יקירה ,תחשבי חיובי ,הכי חשוב תאמיני.בשורות טובות מותק.

• אנייייייייייייייייייי
    הביוץ היה כנראה אתמול.. ככה שיש לי לפחות עוד שבועיים שלמיםםםםם עד המחזורר (שבע"ה לא יגיעע)

הכי מבינה אותך בעולםםםם.. אני מנסה לא לחשוב על זה וזה כלללל היום בראש שליי..
    באמת אם מישהו ימציא דבר כזה הוא יהיה סופר מליונר..חח

בהצלחה לכולנוווו
  • רעותי מבינה אותך לחלוטין כול חודש מחדש זה מחרפן את המוח ..
    אני היום ביום ה 5 למחזור ( מחזור שעשה טובה בא ליומיים והלך)
    לפי מה שהרופא אמר הביוץ שלי אמור להיות בין היום ה 11 ליום ה 16 ולכן בימיים האלו הוא
    אמר לי לעבוד טוב טוב
  • בארור, אם לא החודש - חודש הבא בע"ה!
    מתפללים בשבילך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה