היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו אחרי שהבוקר הוא התחזר וישן עד שבע וחצי ואחרי שבוע שמזיז לו את הזרת אם יש בעיה או כל דבר אחר אחרי הרבה זמן של זריקת זין אחרי דיבורים אחרי שיחות אחרי ריבים אחרי התפייסויות לא רוצה אותו בחיים שלי יותר! הוא לא שווה את זה הוא לא נותן מענה ואפילו לא חלקי לצרכים שלי אז למה להמשיך????? נמאס לי הוא שבר אותי והוא שובר אותי כל פעם מחדש! השיא - היום בבוקר הוא אומר לי אם הסופש הולך להיות ככה אז סעי להורים שלך ומה?? אני כמו מטומטמת אורזת שוב משפילה את עצמי אמרתי לו שאם לא נאה לו שילך לחפש מקום אחר לחיות בו נמאס לי שהוא חיי במקביל מבחינתי אני רואה את הסוף של מערכת היחסים הזאת! לא נשאר מה להציל ואני לא אתן לבת שלי לסבול היא תיגדל במקום שלא רק אמא תהיה לה אלא גם סבא סבתא דודים היא תהיה מוקפת באהבה אין סופית מקווה שאני לא אמצא את עצמי פוגעת בה בסוף!
28 תגובות
עמוד 1
את דעתי את יודעת
יפה שלי! אני אוהבת אותך מאד ומזכירה לך שילדות מאושרת מתחילה באמא מאושרת!!!
מאחלת לך ולאגמימאמי המון אושר!!!!
מותק
אני באמת לא יודעת מספיק כדי לתת עצה... אני יכולה להגיד שאת נשמעת מאוד רצינית ורציונאלית פה.
ובנימה יותר מצחיקה- אז זה אומר שאת נכנסת חזרה לחבורה של הדרומיות?!?
עד שחשבתי שהכל הסתדר.... אוףףףףףףףףףףףף! מה יהיה איתו??????? כל הריבים ושיחות עובדות עליו רק לכמה ימים? יש לו זיכרון של דג? כאילו מה?!!!!! אני אדבר איתך היום
תחליטי מה שהכי נכון לך ולאגמונת, והכי חשוב שתהיי מאושרת!
מקוווה שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר
סליחה על שינוי הנושא לורה הרסת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ושירן למה לזרות מלח על הפצעים למה?
תעשי את ההחלטה הנכונה לך שתעשה אותך מאושרת כי וכמו שנאמר פה אמא מאושרת הילד מאושר
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
משפחה תומכת וקב'-חברות תומכת מהדרום (שלרובן אין-משפחה צמודה והן התגבשו מהמם בעיני),זה באמת עושה את ההבדל,משמר את הזוגיות יותר טוב ותורם לשלום-בית
קטונתי מלייעץ בענייני זוגיות. שולחת לך מלא חיבוקים ומקווה שיהיה לך רק טוב
למה שלא תפנו לטיפול זוגי? שניכם כועסים ופגועים וזו באמת האופציה הכי טובה לחיות בכל הכעס והתסכול הזה אם אתם עדיין מאמינים שאפשר להציל את הקשר ועדיין אוהבים ורוצים להיות ביחד למה שלא תפנו לקבלת עזרה?
קודם כל ,הוא צריך לנסוע לאמא שלו ואת תשארי בבית שלך עם הילדה. דבר שני ,אל תחליטי עכשיו כי את כועסת כרגע ולא טוב להחליט ככה וגם הוא עם העצבים שלו. שיגור קצת שם בלעדיכן וירגיש קצת מה זה להיות לבד בלי שתיכן. אולי אח"כ הוא ירגע ויבין משהו.
הייתי מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע לראות אולי יש דרכים אחרות שלא ראית כי את נמצאת בתוך זה תזכרי שהכי קל זה לפרק שלא ישמע ממילותיי נימה של ביקורת כי זה ממש לא אני רק חושבת שכמו כל מערכת יחסים בחיים (לא רק בין גבר לאישה) צריך לעבוד קשה מאוד כדי שתצליח
בכל מקרה המון בהצלחה בכל אשר תעשי מזל שיש לך משפחה תומכת לא קל להתגרש...
אני לא יודעת מה לייעץ כי אני לא יודעת מה קרה.. אבל מגיע לך הכי טוב שיש גם לך וגם לאגמי
פעם שמעתם משפט חכם.. לא זוכרת מאיפה : "עדיף לבוא מבית הרוס מאשר לחיות באחד כזה״
אני חושבת שבאמת אם אין ברירה וזה לא מסתדר, ונראה לך שכבר ניסית הכל, אז עדיף לחיות בנפרד אבל רק אם באמת ניסיתם הכל (שיחות, יעוץ זוגי וכ׳)
בתור בת להורים גרושים אני יכולה להגיד לך שלפעמים זה הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות בשביל הילדים שלך. חוסר הבטחון שילד להורים שרבים כל הזמן ואין אחדות בכלום גדל בו נורא הרבה יותר מלחיות עם אבא לא בתמונה. בהצלחה ותהיי חזקה, אמן ואמן.
שולחת לך חיזוקים ושכל החלטה שתבחרי בה תיהיה הכי טובה לך ולילדה שלך!
ירדנוש, גם אני קטונתי מלייעץ אבל לפני שתקבלו החלטה סופית נראה לי ששווה ללכת לייעוץ (בהנחה שעוד נשארה ולו טיפה של אהבה בניכם)... בכל מקרה מקווה שאיך שלא יהיה הדברים יסתדרו לטובה