שיתופים + קיטורים...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בנות

7 תגובות
עמוד 1
  • הדימום הפסיק בובה??? מקווה שימשיך תקין וארוךךךךך

• כן בובה ברוך ה' הדימום פסק... זה כל כך מפחיד עכשיו בכלל כל התקופה הזו של ההתחלה....

ולגבי הדירה אני עוד לא יודעת.... בעיקרון פה יש מעלית ואני עולה לפעמים ברגל בגלל השריטה של השומנים שלי

• מאמי אני שמחה שהפסקת להילחץ מהבובה שלך

• נשמע טוב
  • קודם תרשי לי להגיד חמסההההה על הבונבונה היפה שלך 555

ואיזה באסה בקשר לדירה, אני מקווה שתמצאו משהו טוב, ולכי תדעי... בטוח זה לטובה
    אגב קומה 2 בלי מעלית זה ממש לא נורא.

תרגישי טוב יפתי

• איזו סוכרייה יש לך. תפסיקי להילחץ.
    אוותי הלחיצו באוריקי (בעיקר אמא שלי) שהוא זוחל הרבה מדיי זמן.הוא התחיל ללכת בגיל שנה ו 4. ותראו זה פלא, הילד רץ קופץ משתולל. כל אחד בקצב שלו.
    לגבי הדימומים - יופי טוב שפסקו. עכשיו אפשר להתחיל להשוות למי יש בחילה חזקה יותר
  • 555 על הזחילה והבחילות יעברו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה