סקר: האם אתן והבעלולים עובדים ביום שישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואם לא מה אתם עושים?

15 תגובות
עמוד 1
  • לא, שנינו לא עובדים, ומה שעושים - אני קמה לאט, מגרבצת עוד איזה שעה, מכינה צהריים, הולכת לישון ויתר הזמן יושבת מול המחשב...
    בעלי קם יותר מוקדם, עושה כל מיני דברים, גם יושב במחשב ובעיקר לא עושה כלום
  • אצלי זה נתון לבחירה... אצל בעלי לא עובדים יום שישי וטוב שכך אחרת הוא היה יוצא לפנסיה מוקדמת חחחחח
  • מותק----איזה כייף לך, לקום לישון ועוד לישון. אנחנו גם לא עובדים בשישי. אנחנו קמים, לוקחים את איילי לגן, אח"כ קניות, בישולים וניקיונות .... לישון-כן, בשנ"צ כשאייל ישן

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • פנין - הכיף הזה רק עד הלידה
  • אני בד"כ עובדת ואז בעלי לוקח את הילד לגן ומהגן וגם מכין צהריים ומשקיב אותו לישון ואז אני באה ואנחנו אוכלים צהריים ביחד. כשאני לא עובדת שישי אז הוא לוקח את הילד לגן וכשאני קמה אז אנחנו ביחד מבשלים או שאם צריך לעשות סידורים אז נוסעים.
  • גם אני וגם בעלי (שעובד גם בשבת) עובדים!

• גם אני עובדת ביום שישי

• אני עובדת במעון עד 13:00
    ובעלי ביום חופש מנקה או הולך לסידורים

• אני לא עובדת באף יום

• אני לא עובדת

• בעלי עובד שישי כן שישי לא
    אני גם, אבל עכשיו בסוף ההריון אני לא עובדת
  • אני כרגע בחופשת לידה אז לא עובדת באף יום

• אני לא עובדת ימי שישי ובעלול עובד פעם בחודש בערך ולפעמים נוסע לעשות דברים שלא הספיק בשאר השבוע.

אצלנו זה שישי בירושלים אצל חמי וחמתי ושישי בבית.
    אז שישי בבית זה בעיקר קניות בישולים נקיונות. פעם ב... אני מתפנקת לעצמי בהמשכיות לשינת בוקר עם נועם (כמו היום, ותודה לחמתי שהעירה אותנו)

• בעלול שלי לא עובד ימי שישי
  • אני עובדת, אבל עוד שלושה שבועות יוצאת לחופשה ארוכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה