זה רק אני ככה או שזה נורמלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שנולדו לי ילדים אני חושבת הרבה על דברים רעים
12 תגובות
עמוד 1
  • אני כל הזמן חושבת אם תהיה שריפה ח"ו איך אני מחלצת את שניהם

• גם אני אותו דבר בדיוק

• כנראה שזה נורמאלי..
    או שכולנו נשרטנו קשות!!

גם אני ממש מריצה סרטים רעים בראש,
    על הילדים ועל בעלי..
  • את סרוטה!
    גם אני.....
  • מזל ששאלת א השאלה הזאת!!! חשבתי שלי יש סריטה רצינית
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לכולנו יש את הפחדים האלה שחלילה וחס אחד מיקרינו יפגע

• גם אני ככה
  • קורה לי מדי פעם אבל אני לא מרשה לעצמי להגיע לרמות שלכן
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היה קורה לי הרבה (בעיקר בקטע של רעידות אדמה) אבל אני הפסקתי את ההתעסקות המזיקה הזאת.
    מחשבות כמו אלה מביאים את הצרות למשפחה.
    אני לפני הרבה זמן החלטתי שאני חושבת רק על תרחישים טובים, אני מדמיינת רק דברים טובים שקורים לבנות שלי
  • אני אף פעם לא חשבתי על רעידת אדמה או שריפה
    התרחיש היחיד שיש לי בראש זה מה קורה אם פורצים לנו הביתה ואני שומעת את זה קורה. מאיזה חדר להתחיל את האיסוף שלהם... איך להינעל ולזרוק אותם מהחלון (אנחנו בית קרקע)

עכשיו בזכות השרשור אני בטוחה שאני אתחיל לחשוב גם על השאר

• גם אני כזו...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כנראה שגם אני סובלת מהשריטה הזאת..
    לפעמים זה נראה לי לא נורמלי לחשוב את המחשבות האלה אבל טוב לדעת שאני לא היחידה

]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה