יחסי מין אחרי החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מותר לקיים יחסים אחרי 4ימים של החזרה?
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי הילה - קודם , בהצלחה ענקית מותק! דבר שני , אני חשבתי\ידעתי שבסבב של IVF אסור לקיים יחסי מין... אישית אני בתהליך של הזרעות - אז אני לא בטוחה במה שאני יודעת רק מלשמוע... גם אני אחכה לתגובה של בנות שבקיאות... וגם אם קרה - מקווה שזה לא דבר שפוגע חס ושלום

• היי הילה , הבנתי שיש בנושא הזה חילוקי דיעות, חלק מהרופאים אומרים שמותר לעשות הכל אחרי החזרה וחלק אומרים שכמה שפחות לאמץ את הרחם.. לפחות בזמן ההשתרשות..
    אני הייתי ממליצה לך להימנע עוד יומיים- שלושה ואז להתחיל .. :)
    בהצלחההה!!!!!!
  • אני לא נתתי לבעלי להתקרב אליי שבוע!! מרוב הפחד.. וגם עכשיו לא ממש מצליחים מאז ההחזרה הכל נהייה למטה סגור וצר.
  • אני עד הבטא לא לוקחת סיכוןןןןןןן....
    וגם לא נעים לי עם התמיכה המסריחה שנוזלת ממני
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני לא נתתי לבעלי חודש גם אחרי הבטא החיובית אבל בעיקר בגלל שהיו דימומים..., בכל מקרה מה שעלול אפילו ב1% לסכן הריון - לא הייתי לוקחת סיכון...
  • הי...

לפי דברי הרופא שבוע מומלץ להימנע...
    לפי האינטואיציות שלי אני נמנעתי שבועיים, אולי יותר...

בהצלחה מותק
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה