בנות, מישהי מכירה את גן חיוכים בסיטי באשדוד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי לחפש גן לליאנוש לשנה הבאה, ביקרתי בגן חיוכים ונוצר לי רושם ממש טוב אבל מצאתי באינטרנט ביקורת ממש לא טובה.
    מישהי מכירה את הגן ויכולה לתת דעה?
    תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • tainka שלום
    רציתי לשאול אם בסוף הלכתם לגן חיוכים ואם לא אז אשמח אם תוכלי לרשום איזה גן , מה ראיתם מה אהבתם. אני עכשיו בחיפושים של הגן לילדה שלי וגם נפלתי על התגובה המפחידה הזאת לגבי הגן חיוכים.

אשמח אם תוכלי לענות לי :)
    תודה מראש

מרינה
  • שלום לכולם בנות
    לגבי גן חיוכים הילדה שלי הולכת לשם כבר כמעת שנה אני מאוד מרוצה מהגן והגננת מה שיש לי להגיד שזה אחד הגנים הטובים תאמינו לי עברתי את כל הגנים בעיר הילדה שלי ממש אוהבת להיות שם ובשבת אומרת לי שנילך לגן מה יש יותר טוב מהמילים האלה ואני מאוד מרוצה מהכל... אוכל..נקי מאוד.. גננות מטפלות... המלצה שלי בנות לא להקשיב לאף אחד אלה לראות בעצמכן ומה שהלב שלכן יגיד זה הנכון ... אני עכשיו בהריון .. יש לי בן ואני אלך רק לגן חיוכים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה