הדר 76 או מי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך? הבנתי שיש אפשרות לבצע בדיקת פתיחה עצמית,
    את יכולה להסביר לי איך עושים את זה..
    אני יודעת שצריך ידיים נקיות וכו׳

8 תגובות
עמוד 1
  • את מתכוונת לפתיחה ידנית? הרופא צריך לעשות את זה את לא יכולה לבד.
    בדרך עושים את זה רק אם יש פתיחה ואם את בשבוע מתקדם מאוד אחרי המשוער
    לי עשו בשבוע 41 וראיתי כוכבים מרוב כאבים לא הייתי ממליצה לך

]
    ]
  • תקראי באינטרנט... אני חושבת שזה לא מומלץ...

זו נראה לי בדיקה שדורשת מיומנות וניסיון... למה לך?

אם את חושבת שיש איזושהי התקדמות גשי להיבדק ע"י גורם מקצועי...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לא ליצור פתיחה ידנית,
    רק לבדוק אם הפתיחה התקדמה

• לא ראיתי את ההודעה הזו שלך - אני אשאל אותה, זו אחותי, את יודעת, נכון?.

גם אם יש לך פתיחה אני לא חושבת שתוכלי לדעת בוודאות כמה אלא פשוט להרגיש שזה גדל יותר....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי אחותי אמרה לי שכתבת הודעה אז שניה לפני שבת נכנסתי להגיב למרות שראיתי שהבנות ענו כבר את התשובה,בדיקת פתיחה נעשת בצורה סטרילית בנוסף לזה צריך לדעת איך,מה לחפש וכו..כך שזה בהחלט דורש ידע וניסיון אם את חושבת שמשהו מתחיל הייתי ממליצה לך לגשת ולהיבדק,אם היית גרה קרוב אלי אז בשמחה ,בכל מקרה כמו שאמרתי אם את מרגישה שיש פתיחה שצריכה להיות מלווה ב-צירים,הפרשה או דימום,ירידת מים אז תיבדקי לפחות תהיי רגועה אם משהו התחיל או שצריך עוד סבלנות:-)שיהיה בהצלחה ושבת שלום לכולן.
  • אורטל ידעתי

• לא רק 3 אפילו 4 סנטימטר,אז זה נחשב שנכנסים ללידה.את מוזמנת לבוא עד אלי אז אולי גם משהו יזוז יותר מהר
    בכל אופן מכירה את ההרגשה מוזר שאת אומרת שהצירים סדירים כבר כמה ימים,אין הפסקות ביניהם?כי אם יש הפסקות מבחינת צירים רק בלילה או רק בבוקר זה עדיין לא נחשב,אני מציעה שתקשיבי לגוף שלך אם את מרגישה שיוני אז תבדקי,מה שיכול אולי לעזור זה שתית שמן קיק לא נחמד אבל ראיתי מקרים שזה עזר,רפלקסולוגיה גם מזרז גורם לפתיחה ומחיקת הצוואר,שתית עלי פטל,או שמן נר הלילה והמון מקלחות להרגיע גם זה עושה את העבודה לפעמים שיהיה בהצלחה
  • אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אני הייתי עם צירים סדירים ופתיחה של 2 במשך 3 שבועות.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה