ואחרון.... -4- - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שני חברים יושבים בבית קפה ובוחנים בחורות שעוברות בסביבה.

"הלוואי על אישתי כאלה רגליים", אמר אחד מהם אחרי שראה בחורה יפה.

כשעברה לידו בחורה יפה נוספת, הוא אמר, "הלוואי על אישתי כזה חזה."

אחרי שראה עוד אחת מהבנות היפות שהיו באזור הוא הוסיף ואמר, "הלוואי על אישתי ישבן כזה."

זמן קצר לאחר מכן, עברה אישתו בקרבת מקום, וראתה את בעלה בבית קפה.

כשהיא ניגשה אליו הוא אמר לה, "כפארה! אני כל היום לא מפסיק לדבר עליך…"
    =======================

היום פתחתי ארנק של תימני והדמות שהייתה על השטר התחילה למצמץ .. שאלתי אותה: " למה את ממצמצת ?! " אמרה לי: " בחיים לא ראיתי אור שמש ! "

============================
    ערב אחד יצאנו אשתי ואני לפאב והיא לא הפסיקה לבהות בבחור שיכור שישב על הבר.

"את מכירה אותו?", שאלתי לתומי.

"כן", היא נאנחה, "זה החבר הראשון שלי. שמעתי שהוא התחיל לשתות מיד לאחר שנפרדנו ומאז הוא לא התפכח."

"אלוהים אדירים!", חשבתי בקול, "מי היה חושב שאדם יכול לחגוג כל כך הרבה זמן?"
    ===========================
    שלושה חברים נפגשו ערב אחד בפאב.

"אתמול בלילה", פתח הראשון, "שכבתי עם אשתי פעמיים!"

"ומה היא אמרה על זה בבוקר?", שאלו השניים האחרים.

הוא סיפר, "היא אמרה שזה היה נהדר ולאחר מכן היא הכינה לי ארוחת בוקר של מלכים."

"ואני", אמר השני, "אתמול בלילה שכבתי עם אשתי ארבע פעמים."

"בחייך", אמרו השניים האחרים, "ומה אשתך אמרה על כך בבוקר."

הוא סיפר, "היא אמרה לי שזה הדבר הכי נהדר שקרה לה השבוע ואחרי שחזרתי מהעבודה היא עשתה לי מסאג' מרגיע בכל הגוף."

"ואני", אמר השלישי באדישות, "שכבתי הלילה עם אשתי רק פעם אחת."

"באמת?", אמרו השניים בעגמומיות, "ומה היא אמרה לך בבוקר."

הוא השיב, "אל תפסיק…"
    ===========================
    גבר נכנס לחנות צעצועים כדי לקנות לבת שלו מתנה, הוא ניגש למוכר ומבקש לראות בובות `ברבי`.

המוכר לוקח את האיש לאגף הבובות ובדרך מספר לו, "יש לנו שני סוגים של בובות `ברבי`. יש את `הברבי-הרגילה` שמחירה 20 שקלים, ויש את `הברבי-הגרושה` שמחירה הוא 1299 שקלים!"

האיש המופתע שואל את המוכר, "למה `הברבי-הגרושה` עולה כל כך הרבה לעומת `הברבי-הרגילה`? הן נראות לי ממש זהות."

"אאההה", מספר המוכר, "יש הבדל גדול בין שתי הבובות, `הברבי-הגרושה` מגיעה עם כל הרכוש של הבעל - יש לה דירה, מכונית, כרטיס אשראי ועוד..."
    =================================
    מכשפה תפסה מרוקאי, עיראקי ותימני.
    לקחה אותם לנהר מלא תנינים.
    אמרה להם: "מי שלא עובר את הנהר לגדה השנייה אני הורגת אותו".
    טוב, המרוקאי מתקרב לשפת הנהר איך שהוא טובל את רגלו במים מגיעים תנינים וטורפים אותו.
    מגיע העיראקי שם את רגלו במים, שוחה מעט לתוך הנהר לפתע מגיעים תנינים וטורפים אותו.
    היגיע תורו של התימני, ללא ברירה גם הוא נכנס למים, אך להפתעתו שם לב שכל התנינים מתרחקים ממנו, ניצל התימני את ההזדמנות ושחה לגדה השנייה וניצל ממוות.
    לאחר כחצי שעה שאל התנין הקטן את אימו:"אמא,מדוע את המרוקאי והעיראקי טרפנו ואילו את התימני לא טרפנו" ?
    ענתה לו אימו: "אל תשאל, אכלנו אחד כזה שבוע שעבר, עד עכשיו שורף לנו התחת".
    =================================

נראה לי שמספיק לשבת אחת
3 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה