היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבת שלום לכולן!! מעוניינת בפרטים על הניתוח הנ"ל, מי שעשתה או מכירה מישהי שעשתה, כולל המלצות והכי חשוב מחיר תודה
5 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי ב"עינים" - האמת שהמשקפיים לא כזה הפריעו לי אבל הייתי צריכה לעשות ניתוח בעין בגלל משהו אחר והניתוח של הלייזר תופס גם לזה אז עשיתי את זה.
לא הייתי ממליצה לעשות - בעיני הסיכון לא שווה את זה.
כרגע אני 3 שנים אחרי ובדיוק עכשיו חזר לי טיפה המספר (אבל ממש מספר פיצי 0.25)
המחיר היה כ-10000 שקל.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תודה ניתוח יקר, הייתי בטוחה שעולה פחות...
אגב אני מכירה משהי שעשתה ניתוח לייזר שהצליח ,אבל אחרי 4 שנים שוב חזר לה המספר והיא חזרה להרכיב משקפיים... אבל זה שווה להיות בלי משקפיים 4 שנים
אני עשור אחרי אני משקפפוררית מגיל 11 אפילו קצת לפני .. היה לי מספר של מינוס 5.5 ז"א למרחק . בשנים הבוגרות יותר הרכבתי עדשות מגע ולא הסתדרתי איתם (דלקות אלרגיות וכו) הלכתי לבדיקת התאמה והתאמתי לניתוח (אמא שלי שליותה אותי לא התאימה- המספר שלה אפילו גדול יותר משלי) אז עלה לי 8200 דרך קופ"ח היתה הנחה קלה בבי"ח פרטי שנקרא "עין טל" אני הייתי מאוד מרוצה מהכללל . חזר לי מאז מספר קטן 0.5 . אני מרכיבה משקפיים רק בנהיגת לילה , הצגות וסרטים וכד'.. מבחינתי זה עדיין הצלחה ולא לשכוח שאני בהריון שלישי .. אז המליצו לי על תיקון אחרי לידות (התיקון על חשבונם)
אני עשיתי אצל ד״ר לוי נגר בירושלים, הוא באמת תותח עלה לי 10000 שח אם את מתחילה בלידות או באמצע הייתי ממתין לך לחכות כי בלידות עולה המספר