שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההורים שלי טסים עוד שבוע וקצת לחו״ל ויש איזה רשת נעלים שם מאוד גדולה שאפשר לראות את כל הדגמים של הנעלים שקיימים בה באנטרנט.
    אמא שלי רוצה לקנות לרזוש נעלים.. עכשיו השאלה שלי היא כזו:
    סנדלים ננעלים סגורות לכרגע יש לה - מידה 22
    אני רוצה שהיא תקנה לה נעליים סגורות לחורף וסנדלים לקיץ הבא ( יש סנדל ממש מעלף שאני חייבת שהיא תביא לה

12 תגובות
עמוד 1
  • תראי, מעיין שהיא בת שנתיים ו-9 חודים, נועלת כרגע סנדלים של קרוק מידה 23, והעלי בובה סגורות מקדימה מידה 22, קצת קשה להעריך מידה בגיל שנתיים כי כל ילד מידה אחרת אבל נראה לי שאם כרגע רז מידה 22 לחורף תקני 2 מידות יותר (כי זה גם עם גרב עבה), לקיץ הייצי קונה גם 24 כי נעל פתוחה תמיד אפשר מידה פחות מסגורה...
  • קשה להגיד
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אם הנעליים יקרות אל תקני, חבל.
    חמותי פעם אחת קנתה לנו וזה לא התאים ופעם אחרת היא לקחה דף וסרטטה את המידה של הנעל ועדיין זה היה קטן.
    סנדלים גם לא כולם מתאימים.
    אם זה מחו״ל אז זה בעייה להחזיר/ להחליף
  • נמדוד לה את הרגל ליתר ביטחון.
    אבל ידוע שהרגל גודלת מהר בגילאים כאלה.. השאלה שלי כמה מידות בערך היא גודלת בשנה.
    עד קיץ הבא סביר שהרגל תגדל ב3 מידות??
    או נשאל אחרת- סביר שילדה בת שנתיים וחצי תנעל מידה 25 או שזה ענק מידי??
    מי שיש לה ילדה סביב גיל שנתיים- איזה מידה נועלים??

• כל ילד יש לו מבנה של רגל שונה וקצב גדילה שונה.
    יש לי שני בנים. הגדול שלי בקושי עולה לו המספר. הקטן שלי נועל מידה אחת יותר ממנו.
    גם כשהיינו בחנות ומדדנו לאחד מהם נעל מסויימת במידה שלו היא לא התאימה ונעל אחרת שבאותה מידה כן התאימה.
    חוץ מקרוקס כדאי להיות עם הילד כשקונים נעליים או לפחות שתהיה אפשרות להחליף.
  • כל ילד עם המידה והתקדמות שלו... איל קפץ מ 29 בחורף האחרון לסנדל מידה 31 שקנינו לפני שבועיים

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • טוטילה לא נראה לי שאני יטיס את רז לחו״ל כדי למדוד את הנעלים

• אני לא ממש מבינה במידות כי בארה״ ב משתמשים במספרים אחרים וגם ידוע שבנים ובנות גדלים שונה.
    אבל... מקסימום זה יעבור לילדה הבאה!
  • אנחנו היינו בחורף 20 ועכשיו 22 כמוכם
  • מיצי- אמא קונה ואסור להגיד לא למתנות

• תמיד עדיף לקחת ספייר הכי הרבה תשמרו שתגדל עוד קצת
    מה שכן שתמצא נעל טובה ונוחה לכל כף רגל
    ולא נעל עם מבנה בעייתי

• אני קונה רק אןרטופדי לרזוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה