היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שלא יודעת - יונתן לא הוגה את רוב האותיות טוב מה שגורם לו להיות לא כל כך מובן (לאחרים - אני מבינה אותו מעולה).
אנחנו בטיפול אצל קלינאית תקשורת כבר שנה און אנד אוף (בגלל שהקלינאית חשבה שהפסקה תעזור).
מאוד מתסכל אותי שאני מרגישה ששום דבר לא משתפר
23 תגובות
עמוד 1
אני מניחה שניסית פרסים וכל מיני שיטות שיכנוע. אולי יש מישהו אחר שיכול לעשות איתו חזרות? בסופו של דבר אני באמת מאמינה שהדברים יסתדרו אולי קצת לחץ חברתי... נראה לי שבגיל בי״ס רוב הילדים כבר מדברים ברור.
את צודקת.... זה קשה... זה מתסכל.... בעיקר כשלא רואים תוצאות בשטח... כשרואים את הקושי מול ילדים אחרים... אוף!!!!!!!! זו עבודה קשה ומתישה ומעייפת ומתסכלת.... מלא
מגיע לך-
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
לפעמים רואים את השיפור אחרי הרבה זמן... הוא בינתיים סופג את הכל ולומד ובסוף אני בטוחה שזה גם ייצא החוצה.
תודה בנות
יעלי לדעתי לחפש קלינאית אחרת
נגה,
א' לחפש קלינאית אחרת זה באמת סיפור. ב' זאת הקלינאית השלישית(!!!) בהתחלה היינו אצל קלינאית פרטית שאצלה לא היתה שום התקדמות (גם לא בתרגול). אח"כ היינו אצל קלינאית מטעם קופ"ח שנכנסה להריון ובלי קשר הוחלט על הפסקה ואחרי ההפסקה חזרנו לקלינאית אחרת.
באמת מזלי שיונתן מקבל את הקלינאיות ממש בכיף והוא מוכן לשתף פעולה עם כולן וגם הוא מאוד אוהב ללכת לקלינאית תקשורת (אני מוציאה אותו באמצע היום מהגן).
ד"א, כולן אמרו שמאוד חשוב לתרגל. לדעתי לפחות אחת אמרה יום כן-יום לא. הקלינאית של היום אמרה לי שעדיף לתרגל פעמיים ביום
בייבידול, ברוכה הבאה!!! כיף לדעת שאת עדיין מציצה בפורום מדי פעם
וואוו,יעל אני כל כך מבינה אותך ניסית ללכת גם לבדיקות של א.א. ג. ? או באמת לבקש לעלות לועדת השמה או במקרה של יונתן שנה הבאה כן חובה נכון,? אז לשילוב? עם גננת שיח? הכי חשוב לא להתייאש חא לכעוס חא להראות ליונתן שאת עצובה מתוסכלת מזה אני עובדת עןד דניאלה בבית דרך משחק יש לה משחקי,זיכרון אנחנו מרימות קלף ודניאלה צריכה לספר מה שהיא רואה מילים שלא אומרת טוב אני חוזרת אחריה והיא צריכה לחזור אחרי ניסית ככ. גם?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יעל , גם אני בסירה שלך ... אצלנו הסיפור קצת אחרת ..עיכוב כללי וגמגום . העיכוב הסתדר הגמגום חזר . נחנו אמורים לחזור בכל יום לשגרת הקלינאית ות'אמת אין לי כח
בנות תנסו לנחם את עצמכן בכך ש"צרת רבים- חצי נחמה"... מעבר למה שהמשפט הזה מבטא, תחשבו על כך שהילד שלכן לא שונה (ולא כל כך שונה) מילדים אחרים! כמעט לכל ילד יש קושי כיום- אם זה היפראקטיביות, הפרעות קשב וריכוז, PDD, גמגום, קשיי שפה וכו'.... (אלוהים יודע כמה ליקויים וקשיים יש לילדים). כך שהילד לא כל כך שונה מסביבתו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
ממי אין לי מושג מה לייעץ , אבל שולחת
וואוו מילנוש ריגשת אותי את מזה צודקת ככה הרוב אני עם דניאלה טז יש לה קשיים אנחנו מודעות דניאלה מבקשת עזרה בהתחלה הייתי לחץ אטומי שלא דיברה אן מדברת לט מובן וברור. היום אני הרבה יותר רגועה לא אשקר לכן לפעמים עדין מתוסכלת ועצוב אבל יודעת שדניאלה כמו כולם מנסה ויעלוש טיפ קטן אם כי אני בטוחה שאת יודעת ופועלת לא להראות שאת בלחץ
יש הרבה במה שאת אומרת מילנה
האמת שבינתיים (טפו טפו טפו חמסה חמסה) יונתן לא מרגיש שונה, הוא אפילו מרוצה מזה שאני לוקחת אותו מהגן ומסביר לילדים שהוא הולך ללמוד איך לדבר שיבינו מה הוא אומר.
בקשר לזה שאני לא אלחץ עליו ולא אלחץ בעצמי. אני משתדלת לא להראות ליונתן את הלחץ שלי, אבל אני חוששת שככל שנתעכב עם הטיפול ככה יהיה יותר קשה.
בתור פולניה אני כל הזמן חושבת על דברים חמורים יותר שיכולים לקרות (שלא נדע, אבל אלוהים יודע שיש מלא) - אז ביחס לזה - קלינאית תקשורת זה שטויות....