היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד 4 ימים בטא, כרגע מרגישה נפיחות נוראית בבטן, אני נראת בהריון "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
18 תגובות
עמוד 1
עוד קצת ... לא נשאר עוד הרבה... גם לי היו גלי חום התופעות מוכרות, יכל להיות האנדומיטרין...
תרגישי טוב ובהצלחה בבטא " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
לא נראה לי שזה הנאדומטרין יכול להיות שזה מכול ההורמונים תרגישי טוב ותבשרי לנו בשורות טובות בע"ה
היי אשכולית
שיהיה לך המוןןןן בהצלחה !!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
תהיי חזקה תנוחי טוב ואפילו צאי להתאוור באיזה צימרים בצפון העיקר שתהיי בריאה !צימרים
תרגישי טוב מאמי.. זה באמת יכול להיות מהתמיכה.. תשתי הרבה מים!!! בהצלחה בבטא בע"ה..
תרגישי טוב, לי זה נשמע טוב... אמן שיהיו בשורות טובות!!!
היי מאמוש,
זה בהחלט יכול להיות מאנדומטרין, חודש שעבר גם הייתי עם התמיכה הזאת והיו לי תופעות מאוד דומות למה שאת מתארת...
מחזיקה לך מליין אצבעות לבתא מדהימההה
אמה
תודה מקסימות נחכה בסבלנות "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכולית איך את מרגישה??? אני מקווה שיותר טוב.
תרגישי טוב יקירה תשתי המון מים יאלללה אמן שיהיו בשורות משמחות !!!
מחר הבדיקה.... אבל פתאום יש לי הרגשה שזה לא הצליח "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
בהצלחה מחר... בע"ה בשורות טובות
שיהיה בהצלחה מחר
מיטל
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"