היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו, זה נראה לכן אמיתי הטיפשות שלהן?? לא ברור בכלל....באמת יש דברים כאלה???
11 תגובות
עמוד 1
אמנם ראיתי רק תוכנית אחת אבל זה נראה מבוים...
אז אם זה מבויים, איך מישהי מוכנה להיות מוצגת ככה?? היא צריכה להיות ממש טיפשה כדי להסכים, כך שחזרנו לנקודת ההתחלה
כסףףףףףףףףףףף
או שהן באמת טיפשות
בדיוק לפני שבוע היה ראיון ברדיו עם המנחה של התוכנית וגם שם השדרנית שאלה אותו אם זה אמיתי והוא ענה שגם הוא מופתע לעתים מהתשובות של הבנות ומדברים שהן אומרות.
ובנות, כן!! לצערנו יש גם כאלה שזה אמיתי אצלן
אגב, בעונה הראשונה השתתף חבר של ליאור מהעבודה וזכה!! מאז הוא עזב את העבודה
גם לי לא נראה הגיוני הרמת טיפשות שלהן, מצד אחד למה שהן יעשו לעצמן פאדיחות ומצד שני- חברה שלי חברה של מתמודדת מהעונה הקודמת שאמרה לה שהכל מבוים, אז לכו תדעו.. אני בחיים לא הייתי עושה מעצמי טיפשה בשביל כסף/ פרסום או מה שלא יהיה. אבל אני אוהבת אץ התוכנית הזאת
אני לא רואה תוכניות כאלה, מגעיל אותי עד כמה אנשים מוכנים להשפיל עצמם...
אני רוצה להאמין שזה מבויים,רק בגלל המחשבה שיש כזו טיפשות... ראינו שבוע שעבר תוכנית,וכל חצי דקה,אני ובעלי מסתכלים אחד על השני בפרצוף לא יכול להיות החנונים חמודים,אבל הבנות
צריכים לקרא לזה "הטמטום והחנון"
אמנם ראיתי רק תוכנית וחצי וגם זה בקושי.... אחת המתמודדות שם (סיגל מרחובות) עבדה שנה שעברה בצהרון של שחר כסייעת וממש לא עשתה רושם של טיפשה
אורטלוש שוב את עם ה"בוקר טוב אליהו"?!?!?!? כן, נזכרתי כי ראיתי באיחור, הקלטתי את זה בוי או די