היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הזמנות מתחילות להגיע הילדים מתחילים לדקלם וזה אומר שממש עוד רגע המסיבות סיום מגיעות מרגש מאוד, אבל..... זה גם אומר שהחופש הגדול מגיע
אז הגיע הזמן לשרשור החופש
מה בתכנון?! ואיך מעבירים את התקופה הזאת בלי לפשוט רגל?!
אטרקציות / רעיונות / הצעות
7 תגובות
עמוד 1
יוו באמת איך השנה רצה שבוע הבא במעון כיתת גן יש לנו מסיבת סיום מקווה שנצליח להגיע למסיבת הסיום ויצו מסיימים בשלישי לאוגוסט דניאלה כנראה הרבה לפני אשמח לשמוע גם על רעיונות
דבר ראשון קובעים ליום אחרי שנגמר החופש יום פינוק לבד או עם הבעל או עם חברה טובה יום שכולו כיף
אצלי הילדים עוד קטנים ומסיימים בסוף יולי ככה שהשנה יש לנו "רק" שלשה שבועות להעביר... אחותי כל שנה עושה טבלה כמו שענבר כתבה. ובה הם מציינים כמה אירועים מרכזיים טיול של כמה ימים בצפון (כבר סגר שבוע) נסיעה לסחנה או לונה פארק או משהו אחר שזה גם נסיעה שווה. הם מתים על הסחנה אז בד"כ הם שם פעמיים לפעמים 3 בחופש. שאר הדברים זה ערב פיצה וסרט שהם רואים כל המשפחה. או פעם אחת הם עשו שבוע הספר. הלכו כולם לסיפריה כל אחד לקח ספר. אחרי שבוע הם גמרו אותו יצאו למסעדה כל המשפחה וכל אחד סיפר מה קרא. אפשר לעשות יום בישול - אחד עושה סלט אחד לביבות וכד' לא עולה לי יותר בראש. בני כמה הילדים שלך בכלל?
היי מותק אז ככה אצלי אביאל וליה בחודש הראשון בקייטנה והחודש השני קצת ביביסטרית כי גם מאיה יוצאת לחופש קצת אבא שומר עליהם וקצת אמא אני מסיימת לעבוד ב 13:00 ואחרי זה קצת ים, בריכה, קניונים קצת חברים אחרי צהריים ואטרקציות קצת וזהו. זה הרבה כסף הקייטנות האלה אבל אין לי ברירה.