אשמח לשמוע דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפעם ממש אבל ממש לא קשור אלי יש מצב שתמי תדע על מי אני כותבת אז הסיפור הוא כזה
    יש לי חברה שילדה לפני שלושה חודשים יש לה בת בגיל של דניאלה מאז שהתינוק בן שבוע היא רצה עם הגדולה ולוקחת אותו לכל חור אפשרי לכל הופעה של כל העולם ובן זוגו ארבע פעמים בשבוע בשעות אחא הצהריים עד הלילה היא בחוץ עם התינוק שהיום רק בן שלושה חודשים היא בוכה שאין להם כסף מסרבת לעבוד מעולם בחיים שלה לא עבדה
    בשעה שתיים בלילה מתקשרת לידיד שלי. שהוא בעל חברת הפקות ועשה לדניאלה את היום הולדת בתירוץ שהבת שלה מתגעגעת אליו והן באות אליו ויש עוד הרבה דברים
    באחת הפעמים שהביא לי סעיף עליה הם היו בהצגה של שי ורועי כמובן איך לא היא גררה תינוק קטן איתם באיזהשהו שלב התעורר בבכי שהוא רעב הסתומה במקום ישר לדאוג לאוכל דודה שחברה שלה תצלם בהתלהבות ורשימה שהוא בדיוק התעורר ורעבוככה בוכה אישית לי הפריע ההתלהבות שלה במקום לדאוג לו שוב ניסיתי לדבר איתה שהיא טועה היא גורמת נזק לילד היא בשלה שהגדולה רוצה ואין צי שישמור על הילד בבית. שוב אין מי שישמור ואין לך כסף אל תלכי צאי לעבוד במקום לבלות
    השיא היה אתמול כמובן הוציאה אותו עם אחותו בלילה לשבוע הספר להופעה של מיקי חזרה איתם בסביבות חצות עם כל הכבוד סורבה שעה שבגיל שלושה חודשים אמורים להיות. בחוץ? אשמח לתגובות גם אם תקטלו על מה שטני כותבת אבל מבחינתי זה כמו התעללות בקטין חסר ישע

16 תגובות
עמוד 1
  • זה לא עניינך!!!!!!!!!!
    כך פשוט בעיני....
    היא מחליטה מה נכון ומה טוב עבורה ועבור ילדיה וגם אם זה לא מוצא חן בעיננו זה לא עניינינו...

• זה התינוק שלה שתעשה איתו מה שהיא רוצה, אני לא רואה בזה
    שום התעללות... מה היא כבר עשתה הרביצה לו ? הרעיבה אותו?
    יש כאלה שלא מסוגלות להיות בבית (כמוני) הייתי יוצאת עם ספיר המון
    בטח לא בחצות כי ב21:00 אני ישנה אבל הייתי יוצאת המון.

לא הבנתי מה זה קשור אליך? היא קרובת משפחה שלך?

שכל אחד יעשה בחיים שלו מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא מפריע
    לאחר / מתעלל וכו'

• בגלל שיש לה תינוק קטן בבית זה אומר שהילדה הגדולה צריכה להיסגר בבית בגללו
    גם אני היתי לוקחת את דור למקומות שהיה קטן בגלל שחר
    לא לכל אחד יש מי שישמור ומי שישגיח
    אני לא רואה דבר פסול בזה שהיא לוקחת את הילד שלה איתה
    נכון שיש שעות שילד צריך להיות במיטה שלו ולישון אבל לפעמים אפשר גם לצאת מהשגרה

• גם אני לא מבינה מה זה יעזור לך שנרשום את דעתנו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נכון לשמוע היא לא שומעת לאף אחד היא גרה אצל הוריה שבשקט יכולים לשמור על הקטן עמם העובדה. שעירה אותו לצילומים בגיל כזה ומונעת ממנו מנוחה כבר ...

• נשמה, כל אחד והחיים שלו!
    מפריע לי המון דברים שאני רואה בחוץ, איך אנשים מתנהגים וכ'ו..
    אני מודה לה' שאני לא כזו! וזהו.. אין מה לעשות יותר..

בהופעות האלה של כל העולם ואחותו בד"כ נורא צפוף, וההורים כ"כ נכנסים להתלהבות יותר מהילדים שלהם..
    זה בעיה שלה!! וזהו.. אני לא חושבת שיש לך מה להכניס את הראש שלך לבעיות של אחרים..
    תתמקדי בך ובמתוקה שלך.. אני בטוחה שיש לכן מספיק!

• יכול להיות שהיא לא בסדר...
    אבלללללל
    הלוואי עליי להוציא ככה את הילדים מהבית בלי חשבון....
    אני מהפולניות שאצלנו יש סדר קבוע , למעט אירועים חשובים,
    שכולם במיטות גג שמונה וחצי ,תשע

• אני גם חושבת שאלו החיים שלה - אולי ככה היא "מנחמת" את הבת שלה על זה שהיא כבר לא בת יחידה.
    אם התינוק בוכה ומפריע, זה מעצבן - אבל שוב זאת החלטה שלה.
    אני מאוד מעריכה את זה שהיא מצליחה בכלל לצאת עם תינוק כזה קטן כל היום - באמת הלוואי עלי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • מיסי אני כמוך דניאלה גג בשעה שמונה,וחצי במיטה זה מאסט ואין ויתורים כמובן כמובן שאני גם לא רצה איתה יותר להופעות!!! פעם בשבועיים מספיק וגם לא משקיעה כספים חא חושבת שיש בזה תועלת יותר כמו בהתחלה וגם דניאלה לא אוהבת כל כך קניונים וגם לא מקומות הומי אדם אבל שוב אני לא מתיימרת לחנך רק כואב על התינוק

• בס״ד

אני מצטערת להגיד לך אבל זה ממש לא ענינך לאן היא לוקחת את הבן שלה
    גמני עשיתי ככה
    בגיל חודשיים ליאל היתה איתנו בהופעה של אורי חזקיה
    מהיום שהיא נולדה אני מטיילת איתה בחוץ
    לפעמים גם ב2 בלילה אם צריך היה להרגיע אותה
    היא באה איתי לכלל מקום אפילו לרופא נשים
    לפעמים אנחנו יכולות לא להיות בבית מהבוקר עד הערב
    ככה היא רואה דברים מכירה לומדת
    מתענינתתתת ומתפתחת
    אז נכון שכשילד רעב קודם צריך להאכילמאותו
    אבל עוד לא שמעתי על מישהו שקרה לו משהו כי התעכב לו האוכל בדקה

• האם זה הגיוני להוציא ילד בשעות כאלה?
    לא זה לא הגיוני
    מי הכתיב את זה שזה לא הגיוני? אני כאמא לעצמי והנורמה החברתית.
    זה שהיא בוחרת להוציא את הילד לכל מקום בכל שעה וזה נוגד את "חוקי" הנורמה זה כבר עניינה שלה בלבד.
    זה בטח לא התעללות בתינוק.
    ואם טוב לה ככה והיא לא מרגישה תשישות ועייפות שתהנה.
    גם אני בחופשת הלידה בקושי שוהה בבית, כי טוב לי כל הטיולים האלה ונחמד לי. בערב אני כמובן בבית לשגרת שינה - אבל זה מבחירה שלי

באופן כללי אני חושבת שאסור לאפשר להכניס תינוקות להצגות כי זה מפריע לשאר הצופים ואני גם יודעת שבאמת לא מאפשרים.

ובכלל לא כל כך הצלחתי להבין את כל העניין יתר שלכם בכוכבי ילדים - כל הזמן אני רק שומעת על כוכבי הילדים, נראה כאילו אתן כאמהות המעריצות והילדים הם הנגררים. כל כוכב ילדים הופך להיות הידיד שלכם - ממש הזוי לי

• מה זה משנה מה דעתינו בעניין?
    זה לא שהיא בעצמה רוצה לשמוע מה אנחנו חושבות ואולי ללמוד מזה לקחים.
    כל אחד והחיים שלו.

חוץ מזה את מציגה אותה כאמא זוועתית, וזה לא יפה,
    אולי היא אמא נהדרת ואין לה אפשרות אפילו לסנגר על עצמה.

אני לא הייתי רוצה שמישהי תציג אותי ככה בפורום שלם של אימהות, בלי שניתנה לי אשפרות להגיד משהו להגנתי
    נטלי
  • נטלי אולי היא מדהימה אבל האמת שהיא לא שואלת מה הילדה רוצה וגוררת אותה ואת הקטן טז כן אולי היא לא אמא משהו אני אישית שואלת את דניאלה מה היא רוצה
    סיוון היא מעולם לט חברה אז היא גם לא בחופשת לידה היט טיפוס שלא מוכן ללכת לעבוד למרות שהמצב הכלכלי שלהם בכי רע עד כדי שרוצים להוציא את הילדה מהגן כי אין לה אפשרות לשלם כסף לגן אז כן היא חסרת אחריות שלא דואגת ומעדיפה לצאת איתם להופעות אני מתה לעבוד בעבודה נוספת. אני אישית בין פעמיים בחודש עכשיו,הולכת עם דניאלה רק אם אומרת כן חוץ מזה שלמה לי לחזור לריצות? יש לנו,פעילות יומיומית בגן העיר שווה יותר מכל כוכבי הילדים ויש לנו ההורים והילדים את הזמן שלנו שזה חשוב שוב זו דעתי ואם דניאלה לא היתה,מזמינה את הבת שלה ליום ההולדת שלה מו בכלל היה,מזמין אותה

• שלהבת, מכייון שהזכרת את שמי אני אגיב. אבל לא בגלל שאני מכירה את אותה אמא, אלא כאמא בפני עצמי.

כשאריאל היה בן שנה וחצי נולד לו אח ואח"כ הוא היה בן שנתיים ותשעה חודשים נולד לו עוד אח- ואני יצאתי עם שלושה די מהר מהבית כי אי אפשר ל"העניש" את אריאל בלא לצאת כי נולדו לו אחים.

לגבי אותה חברה- המצב שלה בהחלט לא טוב ויש עוד הרבה מסביב, אז אם היא בוחרת לצאת מהבית גם אם זה עד השעות הקטנות זו זכותה המלאה.
    חשבת שאולי אין אף אחד שעוזר לה עם התינוק??? או שאולי הוא ילד בעייתי ובגלל זה הוא איתה כל הזמן- אני לא הייתי שופטת דווקא כאן אני יודעת שזה בא ממך ממקום אוהב -אבל באמת, באמת אל תכנסי לפינה הזו, עשית בטוב ובמצווה שהזמנת אותה למסיבה של דניאלה - תאמיני לי.

אני ארשום לך כמו שמיכל הקטנה אומרת בדיסק "כשתגדלי תביני" - אז כשבע"ה תהפכי לאמא ל-2, 3 ילדים את תביני ...

ואין שום פסול להוציא תינוק מהבית ובטח ובטח בתקופה כזו של קיץ
  • אין זה מעניינך מי עובדת, כמה, למה, איך, מתי והיכן ו/או אם בכלל!!

דבר נוסף:
    "התעללות בקטין חסר ישע" = הפעלת אלימות פיזית או נפשית או רגשית או מילולית או כולם ביחד, של בגיר בעל כוח כלפי קטין מועט ממנו בכוחו. בנוסף, ההגדרה מתייחסת למניעת צרכים בסיסיים כמו: מזון/משקה/חום ואהבה/טיפול בסיסי מחסר ישע התלוי לצורך קיומו באחר. בנוסף, מדובר על הזנחה פושעת הגורמת לליקויים התפתחותיים ואחרים בקטינים תלויים.
    ההגדרה (שהיא קלינית-קרימינולוגית) בשום פנים ואופן אינה מתייחסת ללקיחת תינוק בן 3 חודשים למופעים המותאמים לילדים בני 4, ביחד עם אמו (אפוטרופסיתו החוקית!!!!!!!!!!!!) ואחותו בת ה - 4.
    מציעה לך בחום לחדול מלהשתמש בהגדרות מקצועיות המתאימות לשימושם של אנשי המקצוע בלבד, וגם זה לאחר בדיקה זהירה ווידוא המצב לאשורו.

בבקשה אל תיפגעי ממני, אבל התערבותך הבוטה בענייניהם של אנשים אחרים נראית לי במקרה זה מוגזמת.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • זכותה. היא אמא שלו. שלהם...

בתכלס, זה אמור להציק רק לה...
    להיסחב לכל מיני אירועים שכאלה עם תינוק כל כך קטן זה לא הכי נחמד ודי מסורבל
    אבל אם לה נחמד וטוב - שיהיה לה בכיף! הלוואי ואני הייתי כזו
    אני הרבה יותר "כבדה"...

התעללות בקטין חסר ישע - זו כבר הגזמה...
    אבל על זה כבר ענו לך בהרחבה!

כל אמא (טוב נו... רובן) יודעת מה טוב לילד שלה
    אני מאוד מאוד מאמינה בזה
    יש דברים שטבועים בנו, האימהות

מה שמרגיש לך מוגזם, לאו דווקא מרגיש כך אצל אמא אחרת...

הניחי לה. אותי זה היה מעצבן (במקומה) לקבל הערות כאלו...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה