רוצה להתייעץ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עידו ניזון ממטרנה אקסטרא קר.
    במסגרת מבצע קניתי סטוקים של המטרנה הנ"ל ובנוסף קניתי קופסא של מטרנה רגילה (רציתי לנסות ולבדוק אם אפשרי לשלב בין שני סוגי המטרנה).
    רק שגיליתי אחרי שניסיתי מטרנה חלבית, שעידו לא סובל איתה בכלל מגזים!!!
    עם מטרנה אקסטרא קר הוא סובל קצת (לפעמים פחות לפעמים יותר).
    ועכשיו אני תקועה עם סטוקים של אקסטרא קר ומין הסתם אף אחד לא יסכים לי להחליף אותה...
    השאלה היא כזאת: תינוקות סובלים מגזים עד גיל 3-4 חודשים...
    אם אני אשתמש במטרנה רגילה בתקופת הגזים, ואח"כ אעבור לאקסטרא קר, לדעתכן זה עלול שוב לגרום לו לגזים?

(למה אני מרגישה שהשאלה שלי טיפשית?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
11 תגובות
עמוד 1
  • השאלה ששלך ממש לא טיפשית!!!!

למה שלא יסכימו להחליף לך?!
    לי הסכימו בזמנו....החלפתי סימיליאק אדוונס בסימילאק רגיל - פשוט תגידי להם שהילד לא אוכל את זה אני בטוחה שיחליפו לך בלי בעיה גם ללא חשבונית
  • אולי יש באקסטרה קאר רכיב שעידו יותר רגיש אליו.
    מין הסתם הגיוני שברגע שהגזים יעלמו עידו יהיה בסדר עם מטרנה אקסטרה קאר,
    כי לחלב הוא לא רגיש אני מבינה ושניהם חלביות (על בסיס חלב).

אם אני הייתי במקומך הייתי לכל מקרה מנסה להחליף,
    כמובן שלא חייבים להחליף לך
    (במיוחד שיש הוראה ממשרד הבריאות לא להחיליף תרופות ותמ"לים של תינוקות מחשש לניסיון הרעלה סוג של פיגוע),
    אבל עדיין, זה תלוי ברצון הטוב של מנהל של אותה רשת שקנית ממנה,
    אני חושבת שלא תהיה בעיה אם תראי להם שלא פתחת קופסאות ותסבירי שהקטן רגיש לסוג הזה של מטרנה.
    כשליה היתה קטנה כבר יצא לי להחליף תמ"ל, לא עשו לי בעיות בכלל אבל העירו רק לתשומת ליבי שאסור להם להחליף תמ"ל שכבר נקנה, בגלל הוראות בטיחות.
    נטלי
  • האמת שבגלל שאני יודעת שיש הוראה ממשרד הבריאות, אז אני אפילו לא אנסה להחליף
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • אקסטרא קר היא פרווה? לא ידעתי
  • אני עדיין הייתי מנסה
  • איזה כיף שהוא לא סובל מגזים ואיזה מזל שהחלפת למטרנה רגילה!!!
    לדעתי לאחר שתתיצב לו מערכת העיכול אפשר לנסות שוב...

• צאלה- מה פתאום פרווה? איך הבנת שזה פרווה?

• אני הייתי שומרת לאח"כ, כמובן אם התאריך עדיין בסדר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • כתבת שמטרנה חלבית לא עשתה גזים.
    לא יודעת לפי הניסוח כנראה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תשמרי. אל תמהרי להפטר מזה...
    תנסי עוד חודשיים (בטוח בתוקף, לא?)

8 קופסאות??
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה