התערבות של אנשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
    יום שבת אחרי צהריים לקחתי את מאיה לגן שעשועים עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה והכוונה ליד הבית של ההורים שלי עשו גינה קטנה קטנה של מגלשה ונדנדה לפעוטות עד גיל 6 ככה כתוב בשלט אביאל הצטרף אליי ואני הושבתי את מאיה על הנדנדה ומנדנדת אותה כל הזמן הזה אביאל מציק לילדה בלי הפסקה ואני מבקשת ממנו שיפסיק להציק לה כי הילדה בוכה וכל רגע אביאל מספיק אביאל מספיק בקיצור בסוף אמרתי לו אביאל אם אתה לא מפסיק אני יתן לך עונש למשך כל השבוע אין חברים וכו' אז איזה אמא שהיתה שם ושמעה אומרת לי את לא יודעת לחנך ילדים את מורידה לילד את כל הבטחון העצמי שלו אמרתי לה סליחה באיזה חוצפה את מתערבת לי בשיחה עם הילד ולא צעקתי עליו או משהו כזה רק אמרתי לו בשקט וברוגע אביאל מספיק אני יתן לך כל עונש למשך כל השבוע אם מאיה לא יכולה להנות בגינה אני מה זה התעצבנתי כי באותו רגע אביאל שמע אותה ואמר לי אמא את רואה מה האישה אמרה לך שתעזבי אותי.
    והשאלה מה אסור להגיד לילד כלום ועל איזה בטחון עצמי אני מורידה ליד מה ילד יכול להציק לאחותו בלי הפסקה והילדה צריכה לבכות הוא כל השבת היה איתי בגינה ושיחק עם חברים למה מאיה אחותו לא יכולה גם.

26 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שהאישה הזו היתה יוצאת בוכה מגן השעשועים אם הייתי במקומך..
    למעשה, אני בטוחה שהיא היתה יוצאת בוכה..

לגבי העונש, אני פשוט לא משתמשת במילה הזו בבית אבל אני בהחלט "מבטיחה הבטחות" שאני יודעת לעמוד בהן כמו לא להזמין חברים או לא ללכת לחברים, לא לשחק במחשב וכו'..
    אין כל פסול בזה, כך מחנכים!
    ילד צריך לדעת מה הגבולות שלו, ברגע שהוא מחליט שהוא פורץ אותן ואת לא עושה כלום מנגד, הוא יפרוץ אותם תמיד.

אומרים שילד בלי גבולות הוא ילד בלי רשת ביטחון,
    אני מסכימה עם כל מילה!

• איזה אישה חצופה

• יש אימהות כאלה שרוטות !!!!!!
    אני כל הזמן ניתקלת בגינה בתופעה אחרת

• אני ממש לא חושבת שעשיתי משהו לא בסדר אמרתי לו בשקט וברוגע אביאל תפסיק אביאל תפסיק ראיתי שהוא לא שומע וממשיך להציק לה אז אמרתי לו אביאל אתה תקבל עונש במהלך השבוע על מה שאתה עושה אז הגברת את מורידה לו את הבטחון העצמי את מעליבה את הילד בפומבי ליד כולם.
    סליחה אז מה היא רוצה שאני יגיד לו את זה בבית והילד ימשיך בשלו אולי אני יתן לו לעשות מה בראש שלו.

• אדווה, אני גם רוצה לדעת מה היית עושה לה, גמני רוצה ללמוד.
    רחל, היית בסדר גמור מאמי
  • אח"כ בזכות אימהות כמוהה יש פושעים עם אובר ביטחון עצמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בדיוק מה שאדוה כתבה
  • איזו חוצפה
  • אני הייתי עונה לה ואומרת לה שלא תידחוף תאף שלה
    למקומות שלא צריך !
  • בנות אני כן עניתי לה אמרתי לה שהיא תחנך את ילדיה כמו שהיא רואה לנכון ואני יחנך את ילדיי כמו שאני רואה לנכון ויגיד לילדי מה שאני רוצה וחושבת והיא לא תתערב ותשבור לי את המילה ועוד ליד הבן שלי כדאי שיקבל בטחון שאני הורידתי לו כמו שהיא אומרת.

• רק חייבת להוסיף - היא לא שברה לך את המילה! הכל עניין של מה ענית לאביאל אחרי שהיא דחפה את האף הארוך שלה לאן שלא צריך.
    אחרי שאמרה מה שאמרה ואביאל עלה על הטרמפ וניסה כמו ילד נורמלי מה שניסה הייתי בפשטות עונה לו שאני אמא שלו ולא האישה הזו וכל עוד אני אמא שלו הוא יעשה מה שאני אומרת לו!

• חוצפה של אנשים להתעסק בדברים שלא קשורים להם
    את היית בסדר גמור, זכותך המלאה לחנך את ילדייך.
  • היי
    אחרי שהגברת אמרה את מה שהיא אמרה ליד אביאל ואביאל אמר אמא את רואה אז מיד אחרי זה הסברתי לו מי זאת אמא שלו ושרק אני הקובעת עליו ולא אף אחד אחר.

• מעולה!

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה חוצפנית

• זה מאוד תלוי מה היתה הסיטואציה באותו הרגע

• אדווה,
    אני ממש בדילמה.
    אם זה היה תלוי רק בי,אז אני מאודדדדדדדד חדה,תסמכי עליי.
    אם היו מנסים להזיק לי,אני יודעת להגן על עצמי יופי!

אבל אם נעמה איתי בגן-שעשועים,אזהתחלתי למתן את עצמי כדי שלא-לפגוע לה במרחב-החברתי,אולי אותו הילד איתה בגן?

זאת הדילמה שלי,ממש קשה לי עם סיטואציות כאלו,כי אני חייבת לרכך את עצמי בתגובות.

מצד-שני,אני גם עדיין עונה: למשל,כשנעמה התאקלמה בגן,אמא אחת,שמכירה אותי ואת נעמה אמרה לה: מה קרה? למה את בוכה? את לא-רוצה.. (לא-זוכרת מה בדיוק), זה היה רוע לשמו! בטוח לא-הרגיע את נעמה.
    עניתי לאותה האם: אני רואה שאת גם חוזרת לגיל-שנתיים עם ה"לא-רוצה",הכי קל זה להגיד לנעמה "לא-רוצה"..היא הבינה טוב את מקומה,שתלתי אותה על-הריצפה והוצאתי אותה סתומה.

• מרווה,
    אני לעולם לא אעשה את זה ליד הילדים!
    אני מסכימה איתך שזה מיותר לעשות זאת לידים.
    אני אמתין בסבלנות עד שהילדים יתרכזו במתקן מסויים בגן השעשועים
    או שאפילו אתיישב ליד האם ואדבר אליה בגובה העיניים.
    אהבתי את התגובה שלך לאם בגן של נעמה, זה מצויין! וכך גם הילדה מבינה שהאם שהעירה לה יצאה לגמרי מצחיקה
    יש דברים שאפשר להגיד ליד הילדים, אבל כשאנחנו רואות שאנחנו יוצאות מגדר איפוס, עדיף לעשות את זה כשהם עסוקים..

אני "נדלקת" מאוד מהר לצערי, אבל כשהילדים לידי, אני סותמת את הפה!
  • היה לי גם מקרה כזה בדיוק לפני שבועיים בשבת בפארק. היה כבר מאוחר ועליתי עם אלמוג לבית של חמותי. לפני כן חמותי נתנה לו איזה ממתק שרק על זה רציתי להחטיף לה כי זה הדבר הכי דוחה עם טונה צבעי מאכל וסוכר וליד המעלית כשמסביבי עוד אנשים אמרתי לו שאני לו מרשה לו לבקש עוד אחד מסבתא כי זה איכס זה מלא סוכר ועושה חורים בשיניים, אז איזו שכנה חכמולוגית בת מאה אומרת לי לידו: מה פתאום את אומרת לו איכס? את מלמדת אותו שאוכל זה איכס. אז עניתי לה בלי להתבלבל: פעם אחרונה שהסתכלתי בתעודת זהות היה רשום שאני אמא שלו. היא החווירה וענתה סליחה את צודקת. חמותי הסתכלה עלי בהלם אז גם לה עניתי: נמאס לי ששוברים את המילה שלי ליד הילד שלי. היא רצתה להגיב אבל נשארה בשקט....

• רחל, מאמי, את אמא מדהימה ואת יודעת הכי טוב מה כן נכון ומה לא נכון בחינוך הילדים שלך. תמיד יהייה מי שלא יסכים איתך באיך שאת מחנכת את ילדייך, שזה לא יערער אפילו לא לשנייה את צורת החינוך שלך
    את עושה עבודה מ ע ו ל ה
    הלוואי על כל האמאות, כמו זו מהגינה, לחנך את הילדים כמו שאת עושה
    הילד חייב לדעת שיש תוצאות לכל מעשה, טוב או רע, רק ככה הם לומדים לקחת אחריות.
    אמרת לו שאם הוא לא יפסיק, יהייה לזה השלכות וזה מצויין
    אז בפעם הבאה הוא לא יעשה את זה
  • כל הכבוד לך שענית לה.
    אנשים זרים יכולים להטריף אותי עם ההערות המטומטמות שלהם.
    חליפה אהבתי את התגובה שלך, זה כ"כ נכון.

]
  • אדווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה