מתלבטת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מהעבודה מחתנת את הבת שלה והזמינה אותי.

לפני שנה אני הזמנתי אותה לברית של הבן שלי והיא לא הגיעה.
    יצא לנו לדבר בענייני עבודה במהלך החל"ד (לאחר הברית) והיא התנצלה שלא הגיעה ואמרה שהיא תגיע לבקר ותביא מתנה, ובסוף היא לא הגיעה.

אין לי שום בעיה עם זה. אני לא כועסת בכלל. זכותו של כל מי שמוזמן להחליט אם להגיע או לא. זה ברור מאליו.

אך כאן עולה השאלה אם אני אלך לאירוע שלה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את לא חייבת לה כלום.
    היא גם לא הגיעה, לא הביאה מתנה אחר כך.
    אם עדיין חשובים לך היחסים איתה אולי את יכולה לקנות משהו קטן רק בשביל לא להרוס איתה את היחסים,
    אבל מעבר לזה....
    נטלי
  • אני לא מכבדת את מי שלא מכבד אותי..
    זה אמור לענות לך על השאלה..

• כמובן שאם יש לך עודף כסף
    ובא לך לאכול ארוחת ערב טובה ולהיות בחברת אנשים מהעבודה, אז תלכי

• אם חשוב לך להיות חלק משמחתה - תלכי, אם לא - יש לך פטור רישמי ממני

• גם אני בדיוק כמו אדווה מי שלא מכבד אותי אני לא מכבדת בחזרה (גם אם מדובר בבני משפחה)
  • לא הייתי נוטרת- הייתי מגיעה, ומינימום מביאה מתנה.
    מה זה משנה הגיעה או לא, הביאה או לא,
    היא לא יצאה בסדר, זה ברור.
    אבל אני מבחינתי מסתכלת על עצמי אם אני בסדר...בלי קשר לאיך שאחרים.
  • גם אני בדיעה כזו אבל בכל זאת להביא מתנה צנועה כן כדאי

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כדי שזה לא יראה שאת מחזירה לה , תקני משהו בקטנה , ותגידי לה שלא היה לך ביביסיטר ושלום על ישראל.
  • מה אקנה?? זו חתונה...

אולי להביא לה 200 וזהו...?

אם אני מגיע זה מינימום 250...

אמנם בא לי להיות עם אנשים מהעבודה ולאכול ארוחת ערב...
    אבל עודף כסף? לא הייתי אומרת... היו היה... עד שקנינו בית... חחח
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תלוי מה היחסים שלכן... אם אתן נחמדות אחת לשניה בלי צביעות, אז הייתי הולכת. אם אלו יחסים שמבוססים על צביעות לא הייתי הולכת!
    אני הולכת לאירועים לפי איך שאני מרגישה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • מסכימה עם כל מה שאמרו לפניי.

לא נראה לי שהייתי הולכת אלא אם כן היה חשובלי לשמור איתה עליחסים תקינים ואני מתראה/עובדת איתה הרבה.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה