בעלי ממש רוצה שנזמין אלינו כמה זוגות מהעבודה שלו - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הוא היה מבסוט מהארוע שהיינו בו ואמר שאני מארחת הכי יפה כולם התלהבו מהעוגה, כמה מחמאות נזכרו בכל העוגות שהכנתי חחח עד שהנשים שם התחילו לקנא
בקיצור, בעלי ממש רוצה שנזמין אלינו שניים - שלושה זוגות קודם יש לפנינו חנוכת בית להורים כולל חמותי
6 תגובות
עמוד 1
עדיף שלא בסופ"ש כי לאנשים יש נטייה להתנחל כשהם לא צריכים לקום בבוקר לעבודה...בדוק מניסיון
אני מניחה שמדובר על חמישי\שישי בערב. השאלה כמה נוח לך לארח אנשים אחרי ערב שבת. קחי בחשבון שאם את מתכוונת למלא אותם בעוגות טעימות שלך, אז עדיף יום חמישי- כי בשישי כולם מפוצצים מהאוכל
אני ממש מבינה אותו, הוא רוצה להשוויץ באישתו... עם כל התיאורים שלך של האוכל שאת מכינה בא לי שתארחי גם אותי
תראי, ביום שישי רוב האנשים אוכלים ארוחת ערב גדולה ואז אולי לא יתאים לאכול מהעוגות שלך... תראי מה נוח לך ולבעלך
הכוונה לארח לארוחה שלמה ולא לעוגה וקפה ואין בעייה שיתנחלו. אמצע שבוע זו בעייה כי בעלי לא תמיד נמצא
אההה... אם זאת ארוחה שלמה אז זה משנה את התמונה אבל שאלה אחרת, לזוגות האחרים אין ילדים ומשפחות שהם רוצים לבלות איתם בשישי בערב?