יומולדת 4 התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מאד מתלבטים האם "להפיק" יומולדת עם הפעלה ולהזמין את כל הגן, או לעשות משהו מאד צנוע (שאולי אפילו לא ירגיש כמו יומולדת אמיתי, רק עוגה בחיק המשפחה)
    ניסינו לשאול אותה ולא קיבלנו תשובה ברורה
    ד"א הכסף פחות מהווה לי שיקול, זה יותר הקטע הרגשי: האם זה יותר מדי / פחות מדי
    תודה לעונות והמייעצות
16 תגובות
עמוד 1
  • אני העדפתי להשאיר את " ההפקה " לגיל 5

למה ? כי ככה נראה לי שיש הבדל עצום בין גיל 4 לחמש נראה לי יותר תהנה בגיל 5
    זו דעתי בכל אופן
  • אני לא אוהבת את כל ההפקות יום הולדת בגילאים האלה גיל 5-6 אפשר לעשות משהו יפה לילד
    אני השנה לא עשיתי לשחר... אבל שנה הבאה אנחנו נעשה לו משהו יפה

• היי
    כאחת שעושה לכל ילד כל שנה יום הולדת וממש ימי הולדת הגעתי למסקנה שזה לא משנה אם יום הולדת תהייה הפקה גדולה או קטנה בחיק המשפחה או בלי משפחה העיקר תשומת הלב על היום הזה.
    אני כל שנה הייתי עושה להם הפקות של ממש ובשנה האחרונה גיל 5 ליה וגיל 7 אביאל עשיתי לכל אחד בבית ביום הולדת אביאל רצה רק את הבנים מהכיתה ליה רצתה כמה חברות מהגן ואני הרי למדתי הפקת אירועים וחולה על זה אז בכלל ארגנתי להם ימי הולדת ממש ממש יפים שגם החברים של אביאל וגם החברות של ליה רוצים לחזור על היום הולדת הזאת גם השנה ולהגיד לך אביאל וגם ליה היו בענניים אז זה לא משנה כמה כסף וכמות אנשים זה משנה תשומת הלב ושתתני לילד/ה את כל הלב ביום הזה.

• אם כסף לא היה מהווה עבורי שיקול אז הייתי עושה מושקע, בכל גיל.
    חולה על ימי הולדת מעוצבים

• אנימתה להפקה לירין , כמו שהוא רואה אצל כולם .
    אבל יש גיל שאני חושבת שהם יותר "דורשים " את זה ןבגיל 4 בהחלט אפשר לוותר על זה
    מה שכן , גם אם זה בחיק המשפחה , תעשי מזה יותר יומולדת - בלונים , דיסק עם שישי יומולדת ברקע , תרימו אותה 5 פעמים .. בכל זאת יומולדת
    אצלינו יש מלא אחיינים אז בכל יומולדת יש הפתעות לילדים וריקודים וכו
  • השנה הלכתי בגיל 4 על הפקה גרנדיוזית עם הרבה עזרה מחברים קרובים גם כי דניאלה ביקשה כבר שנה שניה שרואה. שעושים לבת של אחותי וגם מבקשת שנה הבאה אני עושה קטן האמת שדניא אז אם כסף לא מהווה שיקול הייתי עושהלה נהנתה מאוד היתה בהיי

• יום הולדת 4 עשיתי לנועם משהו מצומצם-הזמנו 6 חברים מהגן, והפקתי יום הולדת פיראטים.
    נועם היה בעננים.
    לי היה חשוב לחגוג לו כמו שצריך,אבל היו אילוצים שמנעו חגיגה עם המשפחה,לא רציתי שזה יכביד עליו וזה היה פתרון מעולה.
  • אני לא בעד הפקה. זה לא חינוכי בעייני
  • בעיני אם זה לא בא ממנה - אז לא...
    סביר שעוד שנה-שנתיים היא תבקש תבקש....

• אני עם לינבר...

חכי עוד קצת אם זה לא בא ממנה...

בגיל הזה מספיקה תשומת לב של מתנות, בלונים, שירים ועוגה... כמו ימי ההולדת של "פעם"... תענוג!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני התלבטתי האם לחגוג לשקד במישחקיה (ב15/6 יש לו יום הולדת 4) ולהזמין המוווווווון ילדים.
    ובסוף החלטתי שאין לי ראש כרגע להפקות, ונראה לי שגם הוא יהנה מזה יותר בגיל 5.
    אנחנו נחגוג בגן ובמשפחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אצלי אור כבר ממש ביקשה - אז בגיל 4 עשינו לה יומולדת מקסימה בפינת החי.

לא הייתי קרואת לזה הפקה - אבל זה בהחלט היה מושקע עם המון ילדים והמון הוצאות
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אם הוא מבקש אני עושה אבל בינתיים הוא לא מבקש אז לא עושה

• מה שנכתב, כל עוד היא לא מבקשת, אז להמתין....
  • תודה בנות
    פנינה, אימצתי בגדול. אני אעשה משהו בחיק המשפחה אבל שירגיש כמו יומולדת אמיתי...
  • כל אחת מתייחסת ל'יומולדת מושקעת' בצורה אחרת..
    אני לא חושבת שיומולדת עם משפחה בלבד, עוגה ובלונים בתור- חגיגה לא מושקעת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה