היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יושבת פה לבדי במשרד, שומעת מוזיקה ועובדת. פתאום מגיעים 3 אנשים שצריכים להחליף פה צינור מים. המשרד הזה שייך לבן אדם שגם פה מעל המשרד (זה מן דירה שהוסבה למשרד)
הם התחילו לקדוח, לדפוק ולי יש כבר כאב ראש. מיותר לציין שהמים סגורים לכל שימוש שהוא.
האם אתן במצב שלי הייתן מתקשרות לבוס ואומרות שאתם הולכות הביתה, כי מאוד קשה לעבוד ככה? או שהייתן סובלות בשקט? ********************************************************************************
הוא שאל אותי אם סגרתי דלת והדלקתי מזגן.. כן, זה ממש יעזור עם דלת בעובי דף נייר, ודיסק שעושה רעש וסירחון מטר מאחוריה. אבל אמרתי לו שיעזוב, שאני אתמודד...
אוףףף....אני עצבנית... בא לי להגיד לו שמחר אני הולכת!!
11 תגובות
עמוד 1
תשאלי אותם כמה זמן עבודה. אם זה שעה היתי נשארת אם זה מעבר - יאללה הביתה
הייתי מתקשרת ואומרת שאי אפשר לעבוד ברעש הזה ובלי מים (זה מעבר לשתיה, זה גם שירותים). לפי איך שתיארת אותו הוא אדם טוב אז אולי הוא יגיד לך ללכת הביתה.
מתי הם אמורים לסיים? תחליטי לפי זה
הם אמרו לפחות 4 שעות
תתקשרי ותלכי הביתה
הביתה!
הביתה!!!!!!!
4שעות בלי מים ופיפי?! הייתי תופסת עלזה טרמפ!! "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
שלחתי לו הודעה שאני רוצה ללכת (הוא לא במשרד) אז הוא שאל אם הוא יכול לדבר איתי אחרי הפגישה שהוא נמצא בה...