שאלה בקשר לליקוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת דחוף לדעת מה לעשות ואין לי מושג
    לאחות של יוסי יש יום הולדת ביום שישי והליקוי היפיפיה מזמימה לשבת בצהריים ואני לא ממש רוצה ללכת כי מאז שאמא שלי נפטרה אבא שלי תמיד איתנו בשישי ובשבת ולא בא לי ללכת כדי לא לעזוב את אבא שלי ואמרתי ליוסי מזמן שאני לא עוזבתא את אבא שלי ונראה לי שאותה לא מעניין כי אם היה מענין אותה היתה מזמינה גם את אבא שלי. יוסי אומר שהוא יילך לבד עם הילדים ואני אשאר עם אבא שלי ואני לא רוצה ואני יודעת שאבא שלי יגיד לי ללכת והוא יישאר לבד אבל הלב לא נותן לי להשאיר אותו לבד אוף מה עושים????

המסנג'ר שלי: [email protected]
9 תגובות
עמוד 1
  • כמה זמן עבר מאז שאימך נפטרה?
    אני לא מכירה את יחסיכם וגם לא את הסיפור....
    תראי, על פניו, אני מבינה את בן זוגך, והפעם גם את הליקוי.
    הרי הגיוני שהיא תרצה אתכם קצת לשישי שבת, במיוחד אם יש יומולדת במשפחה.
    קשה וכואב לעזוב את אביך, אבל בשלב כזה או אחר את הרי תצטרכי לעזוב אותו. לא נראה לי שבמשך כל חייך תוכלי להשאר איתו בשישי שבת.
    אין לך אחים/אחיות אחרים שהוא יוכל ללכת אליהם?
    אולי יש לו חברים שיכולים להזמין אותו?
    אולי הוא עצמו יש לו אחים (דודים שלך)?
  • אני יודעת שזה קשה לעזוב את אבא לבד
    אבל גם לבעלך יש משפחה ואני חושבת שאם תלכי איתו לשעה שעתיים אבא שלך יסתדר והכול יהיה בסדר

• איזה אנשים

• כפרה את מרימה טלפון לליקוי המהמם שלך ואומרת כך
    "בכיף ובשמחה אגיע , אני מביאה גם את אבא שלי , סבבה ??
    מי יגיד לך לא? .
    כפרה לא נעים זה לא חד צדדי . היא לא אכפת לה, אז שגם לך לא יהיה אכפת ..
  • מססכימה עם פנינה!!!!

• היות שאני מכירה את מערכת היחסים שלכם הייתי נותנת לבעל ללכת עם הילדים . ונהנית מאחר הצהריים שקטים עם אבא שלי בבית ..

• אמא שלי נפטרה לפני חודשיים וטיפה ופנינה נראה לי שאני אאמץ את הרעיון שלך.
    אין קשר ליום הולדת שהיא רוצה אתונו איתה היא בד"כ לא מזמינה ואם זה קורה זה קורה פעם בחודשיים שלושה במקרה הטוב והיא יודעת שאנחנו עם אבא שלי וכו ולא מעניין ולא טורחת להזמין אותו ואין לו לאן ללכת אחותי גרה בנס ציונה ובלעדינו הוא לא ייסע אליה כי אם כבר נפגשים אז עדיף איתנו ואחות של אבא שלי גרה בקצרין.
    ואחרי ליל הסדר קמתי מששבעה בערב ליל הסדר והיא חשבה שאבא שלי נוסע לאחותי ובכלל לא שאלה מה עם אבא כי לא אכפת לה ואני הייתי צריכה להפיל את אבא עליה לא עניין אותה ובי זה פגע מאוד ואמרתי שאני לא מתחננת אליה יותר

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני חושבת שאת מכבדת את אביך מאוד יפה שאתם ביחד כל שבת וכו', אם בא לך ללכת - לכי, קחי בחשבון שאבא שלך הוא כבר "ילד גדול" ויכול להשאר לבד למשך שעתיים....
    אם לא בא לך ללכת כי את לא רוצה לחגוג - גם זה מאוד לגיטימי, תשלחי את בעלך עם הילדים שהם יהנו (לא נגדיר כרגע מה היא "הנאה"
  • סתם כולה ארוחת צהרים ענבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה