היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחי מתחתן הוא בן יחיד מתוך 5.. וארוסתו תהיה הכלה היחידה של אמא שלי..
כל שבוע בעבר אמא שלי (המדהימה!!!!) היתה אצלנו כדי לעזור לי עם הילדים ובבית ובכלל ובכל השבוע הזה היו לאמא שלי ולאחי המון "התקלויות" שמקורן כמובן בכלה החדשה.. ופתאום הבנתי שגם להיות חמה זה לא כ"כ פשוט.. אמא שלי מאוד נעלבת מאחי וקשה להגיד אם בצדק או לא - כי לכל מטבע יש 2 צדדים. כמובן שאני מאוד מבינה את אמא שלי ואטומטית אני בצד שלה, אבל אני גם מנסה להבין את החברה של אחי...
בקיצור רציתי לכתוב שהבנתי הרבה דברים בשבוע הזה ביחסי חמה-בן-כלה. לפעמים צריך קצת לוותר להן, לעשות להן הנחות, לתת להן לקבוע- זה בכ"ז הבן שלהם ועד שהגענו הן גידלו אותו..
5 תגובות
עמוד 1
צודקת.... גם לי הייתה תקלה קטנטנה עם חמותי..והבנתי אחר כך את עמדתה...
צודקת ! גם לי יש אח אחד ועוד 2 אחיות . ותמיד אנחנו טוענים שגיסתי זה חתיכת עוף מוזר ... מזלה שהם גרים רחוק ושאמא שלי היא מסוג האמהות שלא מתערבות ו/או מתערבבות
אני מאוד שמחה שאמא שלך באה להיות אתכם שבוע!
גם להיות חמה זה לא כ"כ פשוט, צריך הרבה לסתום את הפה, מאוד להזהר בדעות שמובעות....
אני יודעת. גם אצלנו זה ככה...... זה בהחלט לשני הכיוונים......
אף אחד לא אמר שלהיות חמה זה דבר פשוט
אצלי הבעיה היא שלא רק שאצל חמותי בעלי הוא נסיך חייה למרות שיש עוד 2 אחים ואחות, היא גם תמיד דואגת להבהיר לי את זה ולא משנה מה. גם אם בעלי יהיה הכי לא בסדר ובא לי להעיף לו סטירה לידם, בכל זאת אני תמיד אהיה זאת שאשמה. ברור....לפחות אני מנצלת אותה כהוגן לעזור לי עם אלמוג!