אני לא בהריון :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ננסה עוד פעם.. מחכה למכשפה שתגיע .
15 תגובות
עמוד 1
  • אוףףףףףףף מצטערת לשמוע מאמי, כל כך קיוויתי בשבילך :(
    תחייכי לעבר המטרה ותרימי את עצמך לקראת הטיפול הבא, והלוואי ויהיה גם המנצח!!
  • אוווישש מאמי!!

כל כך מבינה את האכזבה שלך...
    תנסי לחשוב מחשבות חיוביות, להאמין ולקוות שהטיפול הבא אכן יהיה המנצחחח

שולחת מלא מלא חיבוקים מעודדים

אמה
  • תודה בנות יקרות! אני מתחילה עוד סיבוב בכל הכוח!!!! רק שתגיע המכשפה.. בחיים לא חשבתי שאני יחכה לה ככה;) פעם ראשונה זה בשביל הניסיון כמו שאומרים... עכשיו אני מומחית בתחום:)
  • אוקסי כל הכבוד על הגישה אני אחרי הפעם הראשונה התרסקתי - לא יודעת למה אבל חשבתי לעצמי שאני בוודאות נקלטת!!! בפעם השניה זה באמת הצליח ברוך השם. אז האופטימיות רק תחזק ותביא אותך למטרה...

את עושה הפריות או הזרעות???
  • אני עושה הפריות. חייבים לקום על הרגליים ולא להתרסק.
    אנחנו נשים ואנחנו חזקות! לא להתייאש בנות ...
  • אוקסי,
    גם אני החודש התבשרתי בבשורות רעות אבל החלטתי שאני ממשיכה בכל הכוח!! אז מאחלת גם לך שתמשיכי בכל הכוח ושיהיה המון המון בהצלחה!!!
  • גם אני הפריות בע׳ה זה יבוא!!!
  • יו מצטערת לשמוע...
    מחזיקה אצבעות לפעם הבאה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי אוקסי

בדרך הזאת של כניסה להריון יש הצלחות וכשלונות
    היינו שמה אני וחברותיי וגם שהיתה תשובה שלילית
    עזרנו אחת לשניה והתמיכה מאוד חשובה
    אז טוב שאת כאן .
    עכשיו , החוכמה היא לאסוף את עצמך ולהמשיך כי ההצלחה קרבה .

מאחלת לך כבר חודש הבא בהצלחה .

אורטל

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • תודה בנות! הפסקתי את התמיכה כמו שאמרה הרופאה, מחכה למחזור. אתמול באה חברה לעודד אותי קצת.. אז את הערב העברתי לא לבד, ישנתי טוב בלילה למרות שלא חשבתי שאני יצליח לישון. היום מתחילה לעכל את הבשורה.. אבל חייבת להמשיך בכל הכוח, לא מוותרת פשוט חייבת!
  • מאמי שולחת לך חיבוקים בעזרת השם טיפול הבא מנצח אמן !!!!
  • מאמי מבינה לליבך אבל כל הכבוד לך תמשיכי ותתמידי מתפללת שהפעם זה יקרה ובגדול בעז"ה כל הכבוד את גדולה ושתדיעי שאת גם נותנת כוח גם לאחרות בהצלחה ענקית
  • וואי אוקסי אני ממש מצטערת לשמוע ושולחת לך כל הכבוד על הגישה שלך ואין ספק שבהפריות יש סיכוי מצויין להקלט ואני מחזיקה לך אצבעות שתבשרי לנו פה בשורות טובות בקרוב! ה בדרך...

• הרבה זמן לא הייתי פה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה..
    אני ממש מצטערת לשמוע,
    תאגרי כוחות לטיפול הבא, בע"ה הוא המנצח!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה