היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו שאתן יודעות התפטרתי מהעבודה ע"מ לטפל בתינוק. הבוקר הלכתי שוב לחתום אבטלה ונקראתי לפקידה משום שנמצאה לי עבודה. הסברתי לה(מסתבר שזה היה טעות) שהתפטרתי כדי לטפל בתינוק ושאני אל מחפשת עבודה והיא התפרצה שהיא תשלול לי את הקצבה של האבטלה הלכתי למנהל שלה וגם הוא התעצבן עלי! הלווו באיזה מדינה אנחנו? אי אפשר לדבר כמו שצריך? האמת הייתי בשוק ובכיתי ]
32 תגובות
עמוד 1
יפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ענתי-מזל שיש אותך ]
האמת אני לא מכירה את החוק .. ואני לא יודעת מה את זכאית לקבל או לא .. אבל ידוע (סליחה מראש אם אני פוגעת במישהי
הוא לא עונה לי...
אני אנסה שוב יותר מאוחר...
ממוש צר לי להגיד לך אבל הוא צודק אם את מחליטה מתוך בחירה להישאר בבית המדינה לא משלמת לך על זה ברגע שאת מגיע ללשכה את מגיע על מנת לחפש עבודה אבל עד שאת לא מוצאת עבודה הם צריכים לשלם לך כסף, אבל את צריכה ללכת לראיונות שנתנו לך
תפני תגידי להם שאת פנויה לעבודה אין בעיה שישלחו אותך לראיונות ואז בכל טלפון שיתנו לך תתקשרי ותאמרי "כן ילדתי לפני 3 חודשים, מניקה, יכולה לעבוד חצי משרה" וככה אף אחד לא יקבל אותך ככה אני עשיתי
אני בשוק מהיחס
צר לי מאמי... הם צודקים..... לשכת העבודה נקראת כך מאחר והם אמורים לעזור לאנשים למצוא עבודה אחרת ועד שאותם אנשים ימצאו עבודה הם מקבלים קצבה מביטוח לאומי. סה"כ רובנו עוברות על החוק כאשר אנחנו הולכות לחתום בלשכת העבודה כאשר מטרתינו היא להשאר עם הילד... מקבלים 3 חוד' דמי חופשת לידה ואז אם את מתפטרת ע"מ לטפל בילד מבינת החוק אתיכולה לקבל את הפיצויים המגיעים לך אבל את הכסף עבור הלידה הספציפית כבר קיבלת....
אני גם אומרת - תתקשרי תמציאי שהפסקת להניק ושאת פנויה לעבודה (זו בכללל בושה שיש דבר כזה בחוק שאישה מניקה אינה פנויה לעבודה
אה כן ותפני לתקשורת על החוצפה הזאת שאישה מניקה לא פנויה לעבודה זאת חוצפה לשמה!!!!! למעשה פוסלים את זכאותי לעבודה מעצם היותי אמא
את זה שאני חייבת ללכת לראיונות עבודה הבנתי. אבל למה שהוא יגיד לי אם את מניקה אני מציין לפני שאינך פנויה לעבודה ]
אני בשוק שככה התנהגו אלייך.. אני התפטרתי אחרי שילדתי את אדיר והבחורה מהלשכה שאלה אותי אם אני רוצה שהם יפנו אותי בכלל למשרות ואמרתי לה שאני לא מעוניינת וככה חתמתי ארבעה וחצי חודשים
] ]
אז אצלנו אין אנשים נחמדים כאלה ]
גועל נפש ]
עזבי שזה אכן החוק ושהם צודקים, אבל מה עם קצת רגישות ודרך ארץ?! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה אנשים דפוקים יש בעולם!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
הוא צודק מבחינת החוק, נכון אבל..... אווווף מה זאת המדינה הזאת
תלכי לראיונות עם יהונתן!!
כבר אמרו לך מדינת חלם
תקשיבי, זה מאוד דומה לסיפור שהיה לי עם הלשכה
כנסי לדף של לה לצ'ה... הם העלו שם את הסיפור שלך. תעני אולי איזה עו"ד שמבין יקרא את זה וייעץ לך מה לעשות.
איזה יחס מגעיל
יש לי מגוון קללות לכתוב פה לגבי ההתנהלות במדינה הזו....עדיף שלא אגיב כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
ממש גועל נפש!!!! נכנסתי לפורום עכשיו במטרה לשאול מה קורה במידה ואני מתפטרת אחרי לידה על מנת לטפל בתינוק וכמה זמן אני יכולה לחתום ואז נכנסתי לשירשור שלך וריבלתי את כל התשובות
אנג'ל קחי בחשבון שאחרי ה3 וחצי חודשים של החופשת לידה יש לך עוד 90 יום בהם את לא זכאית כי זה כביכול קנס על זה שהתפטרת.ואני נמצאת כרגע ב90 יום האלה אז לא מספיק שאני לא מקבלת קצבה הם עוד שולחים אותי לראיונות. הבנת? בכל מקרה התשלום הוא בסביבות 70 אחוז מהתלושים האחרונים כמובן עד תקרה מסויימת כמו כל דבר במדינה עד גבול מסויים.לא יתנו לך להתעשר על חשבונם ]