דילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה...
    לילד שלכן יש חבר
    במשך הזמן מתגלה שהילד לא ממש חיובי (קשה לי לכתוב דבר כזה אבל..)
    איך הייתן נוהגות?!
    לא מרשות בשום פנים ואופן קשר עם הילד?!
    סומכות על הילד שלכן שלא יגרר אחריו ונותנות לקשר ביניהם להמשיך?!
    נותנות צאנ'ס לשינוי אולי לטובה אצל החבר?!

אני את ההחלטה שלי עשיתי
    אבל מאוד חשוב לי לשמוע את הדעות שלכן
    כי לא כולם חושבים כמוני (אמהות של ילדים אחרים)
    מדובר בילדים בגילאי ביה"ס
8 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מדברת עם הילד שלי ועוקבת אחריו יותר שלא יעשה שטויות ובטעות הכי קטנה תולה אותו על העץ הכי גבוהה
  • בגילאי בית ספר זה מאד בעייתי, כי הם כבר יכולים להביע את דעתם ואם תאסרי עליו להיפגש והוא אוהב אותו - הוא יוכל להמשיך להיפגש איתו בסתר או בלי שתדעי מזה - וזה בעיניי יותר חמור.

אני הייתי מנסה לעשות הכל בכדי לפתור את הסיפור בהדדיות, מדברת עם הורים שלו, עם המורה שלהם. אני מאד נגד להפריד חברים, בייחוד בגיל הזה.....אבל אם לא תהי ברירה ואני אראה שההשפעה על הילד שלי היא רעה ולא מתאימה לי - אני אפריד ביניהם.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אין לי מושג. עד כמה יש לך כבר שליטה בזה
  • אני לא יודעת מה הייתי עושה, אבל אספר לך משהו:
    כשהייתי קטנה, כיתה ג' אני חושבת, אמא שלי לא אהבה את אחת החברות שלי (אני מבינה היום את הסיבות) היא אסרה עלי להתחבר איתה, ביקשה מהמורה שתעביר אותי מקום שלא אשב לידה ומה שיצא זה שהקשר התחזק ונשמר חזק צמוד ועיקש, מה שיכול להיות שבמצב רגיל הוא בכלל היה דועך ונעלם.
    אז לא תמיד התערבות היא הדרך הנכונה.

בהצלחה!

• אני בחרתי לסמוך על הבן שלי שיידע מה נכון ומה לא
    וגם קיוותי בתוך תוכי שהילד יבין שהוא לא מרוויח מההתנהגות הזו (הפסיד חברים) וישנה אותה

הופתעתי לטובה, הבן שלי לאורך כל התקופה הזו שמר על קשר אבל לא נגרר לשטויות. להיפך, תמיד שמעתי אותו אומר לו: "עזוב בשביל מה בוא נעשה ככה...או אחרת...."
    והילד באמת השתנה בחודשים האחרונים, ממש כייף לראות את זה..
    ועדיין, יש הורים שבוחרים להרחיק את הילדים, וזה ממש ממש כואב לי לראות את זה....בכל זאת זה הילד...
  • עם אמא כמוך, אני בטוחה שהילד שלך חכם ונבון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני חושבת שעשית בחכמה. כי בגיל כזה אם מנסים להפריד זה הרי רק יוצר אנטי ומשיג את המטרה ההפוכה... אבל זה גם בעייתי כי ברגע שהילד שלך הוא מאוד מושפע ונגרר זו בעיה. אם הכוחות שווים ז"א בחברות שלהם אני מתכוונת... או אם הילד הטוב הוא המוביל בחברות אז זה מסתדר...
    לשחר יש חבר שאני לא אוהבת. אבל מגוון החברים פה מאוד מצומצם ואין הרבה איך לגוון לו. הם משחקים תמיד 3-4 חברים יחד מתוכם ילד אחד שלא גר כאן אלא רק איתם בגן. לא עשיתי כלום בקשר לזה. אבל הרבה פעמים הוא אומר לי XYZ עושה ככה וככה או שר ככה וככה או מדבר ככה וככה אז זה נותן לי במה להגיד מה אני חושבת ושחר מאוד מחזיק מהמילה שלי (בשלב זה של החיים
  • אין ספק שנהגת בחוכמה,
    כך אני נוהגת עם אלעאי.
    סומכת עליו בעיניים עצומות שידע לעשות את הבחירות הנכונות
    שתמיד מתבססות על הרקע החינוכי שהוא מקבל בבית.
    גם אם יש חבר שאני פחות אוהבת את ההנהגות שלו, כואב לי מאוד להפריד.

סומכת על אלעאי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה