איזה תסכול.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי אצל רופא נשים בעקבות מה שכתבו לי במרפאת הריון בסיכון גבוה בשבוע שעבר.
    הרופא אמר לי בכלל שאני לא צריהה להיות אצלו אלא במעקב במרפאה מתאימה והוא לא מבין מה אני עושה שם אצלן.... רופא מקסים, אבל גם אחרי ההסבר שלו אני פשוט לא מבינה מה אני צריכה לעשות.... מטרטרים אותי ממקום למקום, בהלל יפה אין תורים למעקב, אני לא עושה את הבדיקות הנדרשות בכלל כי אני צריכה הפניה של רופא אבל אף אחד לא רוצה לטפל בי, כולם מפנים אותי למרפאה שמפנה אותי לקופה שאני אעשה בקופה אבל אין מי שיפנה אותי.... אני פשוט לא מבינה מה עליי לעשות, למי לפנות, לאן ללכת.... אני יושבת פה ברכבת ובוכה דמעות תנין מרוב התסכול מכל ההתנהלות הזאת, כי אני אף פעם עוד לא התמודדתי עם דברים כאלה, והנה עכשיו הגעתי למצב הזה ואני פשוט לא יודעת מה לעשות!!!! כל הביורוקרטיה הזאת הורגת אותי - היום הרופא לא רצה להקשיב לי עד שלא שחררו אותי במחשב מהרופא הקודם, ובשביל זה נאלצתי לרוץ בין המזכירות ולהתחנן שיעשו את זה כי הרופא פה והוא לא יכול אפילו לראות אותי בלי השחרור הזה....רעבק למה אני צריכה לעבור את זה???? איך אני יוצאת מזה???
    אני ממש לא יכולה....
6 תגובות
עמוד 1
  • איזו חוצפה!!!

תעמידי את הקופה במקום ותסבירי שאת מוגדרת כרגע בהריון עם סיכון גבוה... ואת דורשת שיסבירו לך מה את צריכה לעשות ולכן את צריכה ללכת ושיפסיקו לטרטר אותך ממקום למקום!!!

זה לא משחק ואין לך זמן למשחקים האלה ולטרטורים האלה!!!

פשוט חוצפה שלא ניתנת לתיאור!!!

אני בשוק!
    [/url
  • מה הרופא נשים שלך אומר?

• זה בדיוק מה שהוא אמר - שאני צריכה להיות במעקב במרפאה לסיכון והוא רופא רגיל ולא מומחה לזה, ושהקופה צריכה למצוא לי פתרון... אבל אני לא יודעת למי לפנות! מה עליי לעשות??? א י. אוד מבולבלת וא ודה, וגם בסערת רגשות נוראית, ובעלי עוד לא ראה אותי, הוא יחטוף שוק נראה לי...

• באיזו קופה את?
    אולי מישהי כאן מהאזור שלך תקרא את ההודעה ותוכל להפנות אותך למקום המתאים...
    אני בכל אופן גרה בקריות כך שלצערי לא נראה לי שאוכל לעזור הרבה, אבל שווה לנסות ולראות אולי מישהי אחרת כן תוכל לתת לך תשובה...

אצלי בלאומית למשל אם אני לא יודעת לאן לפנות אני מתקשרת למוקד מענה טלפוני ומבררת את כל הפרטים בטלפון...
    תנסי להתקשר גם למוקד, הפקידות אמורות לדעת איפה נמצאות המרפאות להריון בסיכון באזור שלך...
  • יוליה תודה על השתובה... אני במכבי, ובמוקד הטלפוני אין מענה למה שאני צריכה.
    איפה יש מרפאות כאלה אני יודעת, הבעיה היא שבלבלו אותי עם הפניות לכל כיוון אפשרי, ואני אפילו לא יודעת ממי לבקש הפניה לבדיקת דם עכשיו... ממש מצב אנוש\ בחיים לא הייתי ככה
  • בהצלחה מותק!!!
    מקווה שסוף סוף יפנו אותך למקום הנכון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה