בנות בבקשה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת 10 חודשים מהלילה עם חום של38+, הלכתי איתה לרופא והוא אמר שבינתיים לא רואה כלום(גם סימן לשיניים שיוצאות אין). אמר לשתות הרבה ואם מחר עדין יש חום לעשות לה בדיקת שתן.
    הבעיה היא שהיא לא שותה, בשום אופן וצורה, לא רוצה מטרנה , לא מים אפילו מיץ ניסיתי למרות שאני נגד. מהבוקר החלפתי לה 2 חיתולים שהיו כמעט ריקים.
    נתתי לה נורופן בסביבות 14:30 והיא ישנה והזיע בטירוף עד 18:00 שנשברתי והערתי אותה ועשינו אמבטיה. עכשיו היא עירנית משחקת ומקשקשת אבח עדין לא מוכנ הלשתות /לאכול.

מה עושי?
    לוקחים לטרם?אני מפחדת שתתייבש
5 תגובות
עמוד 1
  • תשפריצי לה בפה עם מזרק אם צריך
    תתני לה עם קצת סוכר ענבים

אני אפילו במקרה דחוף הייתי נותנת גם מיץ טבעי אם צריך.
    העיקר לשתות ולא להתייבש...
    כשלא מרגישים טוב אין חשק לאכול
    זה גם לנו קורה
    האוכל לא קריטי כמו המים!

אם את חוששת קחי לב"טרם"

• עם מיכל.

הכל העיקר שתשתה. ואפילו שתיה מתוקה.

רפואה שלמה!!

• זה מה שיש לי עם הבן שלי משישי בצהריים
    אני פשוט מזריקה לו לאט עם מזרק
    אפילו הגעתי למצב שאני מזריקה לו אוכל במקלחת תנסי,
    צריך מנש להסיח את דעתם ואז להזריק
    זה ממש חשוב ואם את לא מצליחה והיא ממש מסרבת אז גשי איתה למיון כם כל הקושי עדיף עירוי מאשר ילדה מיובשת

שתרגיש טוב!

• תנסי לתת לה איגלו.אולי ככה היא תכניס קצת נוזלים
    תרגישו טוב

• כמו שאמרו לפניי, השתיה מאוד חשובה ואם לא הולך ברגיל תזריקי לה לפה עם מזרק...
    במידה והיא ממשיכה להתעקש או לירוק את מה שאת מזריקה, שווה אפילו ללכת למוקד...
    החלמה מהירה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה