דוש לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אברמי מפחד מאוד מהדוש באמבטיה.
    היום עשינו לו אמבטיה עם הדוש כי התחלתי להתעצבן לעשות את זה עם ספל, לא כל הסבון יורד והמים מסובנים כבר ולא צלולים.
    הוא כמובן בכה אבל זה לקח חצי דקה בדיוק ועם ספל הוא גם ככה בוכה אז זה אותו דבר מבחינת הבכי שלו.

אח"כ הצעתי לו לראות איך אני מקלחת גם את חני הקטנה עם הדוש, והיא לא בוכה, והוא רצה.
    השכבתי אותה על הדפני באמבטיה הגדולה וקילחתי אותה עם הדוש בזרם עדין.
    מבחינתי היה מהמם!!! לא צריך להתכונן מדי הרבה זמן, למלא אמבטיה וכו. כיף!!! חשבתי להעתיק את זה ליום יום. ושלא נדבר על החיסכון במים!

ועכשיו לשאלה:
    האם זה לא מוזר/מסוכן לקלח בת חצי שנה עם דוש? אף פעם לא עשיתי את זה

11 תגובות
עמוד 1
  • כל עוד יש בקרת טמפ' ואת מחזיקה אותה בצורה יציבה, אין בעיה עם מקלחת בדוש לתינוקות...
  • כמו שטלטול ענתה, כמובן שהזרם לא חזק.

אצלי הגדולה רק עכשיו התחילה להסכים לטוש, עד עכשיו היה רק אמבטיות. הקטנה היום ניסיתי ואני חושבת שהמשטרה הייתה כבר בדרך....

• אם לך נוח לקלח ככה וזה לא מפחיד לה או מציק לה אז למה לא ?

מצרפת לך סירטון...

http://www.facebook.com/photo.php?v=3495444458267

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• למה לא?
  • עשיתי את זה שבוע שעבר, אמבטיה משותפת

• מניסיון!! כמה שיותר מוקדם תתחילי - ככה יהיה יותר טוב!
    כל הפחדים שיש לילדים שלנו מהדוש - זה בגלל שעשינו להם אבמטיות עם ספלים... מה ששמים לילד בן חצי שנה - מתקבל אצלו כמובן מאליו...
    בקיצור - אני ממליצה
  • אני ניסיתי כמה פעמים לעשות לאיתן. גם כשהוא היה קטן יותר. קיבלתי כאלה צרחות שאני לא מעיזה שוב, עד הצבא...
    אבל אם זה מצליח לך - בכיף
  • אני מקלחת את ינאי עם דוש בערך מגיל 3 חודשים ואין עם זה שום בעיה.הוא נהנה
  • יש!!!

• בטח שכן אני בגיל חצי שנה אפילו לפני קילחתי ככה את שחר ודור ביחד

• אנחנו מתקלחים ביחד כבר שנתיים במקלחון
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה