שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת אם אפשרי לבקש לצאת לשמירת הריון בגלל כאבי גב...

אמנם הם לא נוראיים אבל מתחיל להיות לי קשה... וגם המנהל בימים האחרונים נותן לי הרגשה לא נעימה בכלל לעבוד איתו...

ומצד שני אני מפחדת שזה יעשה לי עין רעה לבקש

מישהי כאן ביקשה פעם שמירת הריון בגלל כאבי גב או קושי בעבודה?
    [/url
7 תגובות
עמוד 1
  • את תמיד יכולה לבקש אבל לא בטוח שתקבלי
    יפנו אותך לאורטופד ואז חקירת שב״כ למה מי ומה
    מה לעשות מערכת בריאות מטומטמת!!!!!
    אבל תנסי ותסבירי להם את המצב ושיש לך גם עבודה פיזית ויכול להיות שיתנו לך הקלות

• אני יודעת שב״ל נותן שמירה מסיבות מסוימות, ביניהם כאבי גב.
    אז צריכה להתחיל את התהליך אצל רופא מטפל, עם הרבה תלונות, ושיתחשב במצב הסוציו-אקונומי שלך - עבודה וכאלה. על סמך זה הוא יתן המלצה, אם יראה לנכון, ואז צריך להגיש לב״ל שיאשרו (אם יאשרו). כמו שעדוש כתבה - לא בטוח שיתנו...
    אבל בהצלחה!

• לא יודעת לגבי שמירה
    לי הרופא נתן המלצה כתובה לא לעביד מסגרת הקייטנה בבית הספר
    ולהמנע מכל מאמץ
    בפועל לא נזקקתי לזה..
    לדעתי, שמירה יהיה לך קשה לקבל בגלל כאבי גב

• שמירת הריון רק במידה ויש סיכון לאם או לעובר,
    אם תצליח לגרום לכאבי גב כגורם סיכון אז יתנו לך
    למשל עבודה פיזית וכו׳ אז הרופא שלך יתן המלצה למעסיק שאסור לך לעשות דברים מסויימים
    סביר להניח שהמעסיק לא יאהב את זה ואז הוא יכול לכתוב בתגובה שאין לו עבודה עם ההקלות שכתב לך הרופא ואז עם זה את חוזרת לרופא מבקשת שימלא לך טפסים לשמירה וסביר להניח שיאשרו לך 

• אני לא בטןחה שכאבי גב הם גורם מספיק כדי לקבל שמירה ( הרופאים בביטוח לאומי לא פריייארים).
    אני קיבלתי שמירת הריון בגלל רעלת הריון, היה לי לחץ דם בשמיים אז לי נתנו שמירה בזמנו בלי להסס בכלל

• אני מכירה מישהי שהוציאה שמירת הריון על כאבי גב ואגן. אבל הכאבים היו ממש בלתי נסבלים.

• אני יודעת שזה לא קל...

אבל המנהל ממש לא בא לי טוב בעין ואני יודעת שגם אני לא לו... בימים האחרונים הוא מתעצבן על כל דבר קטן שאני עושה!!
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה