היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי כמה אני מבינה אותך!!! עד לאחרונה גרנו בתל אביב וממולנו גרה משפחת עבריינים כזו, בדירת גן יאנו. פעם הם חחגו איזה יומולדת שלושה ימים, יותר נכון לילות, ואף אחד לא יכל לישון... השכנים אמרו שהם עבריינים והמשטרה פשוט לא מגיעה יותר לקריאות שלהם, והם גם אייימו על מישהו שהעיר להם. בדיוק כמו שאת מתארת! כמה סבלנו מהם...... לא היה ניתן לעשות כלום!!! מזל שעברנו....
את יכולה להתקשר למוקד העירוני אנחנו פים התקשרנו כשהיינו אצל ההורים שלי והייתה התקהלות כזו באיזה בית, הם שלחו מישהו שהפסיק את המהומה
הבעיה היא שהדירה שלנו במחיר טוב מאוד כי זו קרובת משפחה שמשכירה לנו. דירה אחרת זה מינימום כפול מחיר ממה שאנחנו משלמים כרגע. עדיף לנו לסבול. לא בא לי להוציא ממש את כל המשכורת על הדירה
גולי
בחיים לא ביקשו ממני להזדהות במוקד העירוני
מרווה
אמל'הההההההההההה את גרה איתי בבנין? כי גם אצלי אותו סיפור
רק תודה לד' שהחינגות לא כל יום אבל מתי שיש- זה סיוט
ישנו פתגם: "הרשע מכלה את עצמו"..
את תמשיכי בחייך ויהיה טוב,הכל ייפתר בע"ה..ככה זה בחיים..זה לא-יימשך לאורך-זמן!
לנו יש שכן שפתח "וילה צימר" מולנו. כל סופ"ש אנחנו מזמינים משטרה, פק"ל! השוטרים כבר יודעים לאן להגיע! אף פעם לא ביקשו מאיתנו להזדהות ואם מבקשים את יכולה להגיד שאת חוששת ומבקשת להישאר אנונימית.
אויש לא מסכנים זה ממש קטע בעייתי ..
אנחנו פעם התקשרנו להתלונן במשטרה אמרנו שאנחנו רוצים להשאר אנונימים והם שאלו בכל זאת רק בשבילם אז אמרנו את שמנו בסוףהם אמרו את השם שלנו לשכנים שעליהם התלוננו איזה מפחיד ולא נעים!!!