תקשיבו אני בבעיה ודילמה רצינית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שזוכרת שמתי התקן מירנה לפני חודשיים,הכל היה בסדר קצת כתמים כמו שהרופא אמר,קיבלתי מחזור רק ש..12 יום והוא עדיין בשיאו
    יש לי גם כאבי בטן והתכווצויות,גלי חום מטורפים והרגשה כללית ממש רעה אני מרגישה כמו אישה בת 60 לא כמו בחורה בת 20..
    דיברתי עם הרופא נשים שלי שאמר שזה יעבור ושלוקח לגוף 6 חודשים להתרגל להתקן.הייתי היום במוקד אצל רופא תורן שאמר שהוא לא מבין בכלל כי ההתקן הזה הוא לגיל המעבר לא לצעירות ואמר מייד להוציא אותו גם בגלל התופעות..
    בקיצור..עם כל מי שאני מתייעצת יש כאלה שאומרים ככה ויש ככה,ומצד שני גם חבל לי להוציא את ההתקן בלי שאני בטוחה ב100% שהוא לא נקלט לי בגוף..

בקיצור..אני מבולבלת...פשוט לא יודעת מה לעשות..

עצות?!?
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
3 תגובות
עמוד 1

• אני מציעה לך, לעשות חיפוש בגוגל, לבדוק חוות דעת על ההתקן
    להתייעץ עם ד"ר ערן בפורום הרפואי

תמיד טוב לשמוע עוד דעות, ולא באויר, ממי שחווה (בגוגל יש המון חוות דעת, גם רפואיות)

תרגישי טוב

• מנסיו אישי, אני גם שמתי מירנה אחרי הלידה. לי לא היו תופעות כאלה אבל היה דימום ראשון די ארוך. אצלי הבעייה הייתה עליה מאוד גדולה במשקל.
    סבלתי שמונה חודשים והוצאתי אותו בסופו של דבר. שמתי את ההתקן הפשוט, ללא ההורמונים.
    תוך שלושה שבועות ירדתי שישה קילו.
    מה שכן, לא הייתי ממהרת. ההתקן זה גוף זר והגוף שלך מנסה להתרגל אליו.
    מה שהרופא התורן אמר לך זה שטות, המון בחורות צעירות שמות את ההתקן הזה והכל בסדר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה