עזרה בהפעלה ליום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    ביום שישי יש לאור יום הולדת בבית ספר ואנחנו ההורים צריכים להפעיל את הילדים כ 40 דקות. אשמח לשמוע אם יש לכן רעיונות

7 תגובות
עמוד 1
  • חברה שלי עשתה לבן שלה יומולדת "של פעם"
    הילדים היו צריכים להכניס נר לבקבוק, למצוא טופי בקערה של קמח, לאכול תפוח מקערת מים רק עם הפה, חבילה הגיעה, לאכול עוגיה ואז לשרוק... והכל עם פרסים מגניבים.
    אפשר גם חפש את המטמון בביה"ס להחביא כל מיני רמזים ובסוף למצוא אוצר - מלא ממתקים ועוגת יומולדת...
  • אפשר גם לעשות להם חבילה עוברת שבפנים יש הפתעה לכולם
    לחפש את המטמון זה רעיון נפלא... אפשר גם לחלק אותם לשני קבוצות שכאילו הן מתחרות אחת בשניה ובסוף יש הפתעה יפה לכולם

• מזל טוב!!
    אתם יכולים לעשות להם הפעלה אתגרית..של כדור עף עם כדור ענק..תחרות שקי קפיצה..קליעה למטרה..יש משחקים מצחיקים שמעלים 5 ילדים ונותנים להם לעשות תנועות לפי מספרים..
    בקיצור אשמח להסביר לך הכל את מוזמנת להתקשר..
    050-7204035
    חופית.
  • המון המון מזל טוב לאור המקסים

• תודה על הרעיונות!!!
    בכיתה חילקו אותנו ל 3 ילדים כל פעם, נפלתי על 2 הורים שזרקו לי את המשימה ונעלמו

• מזל טוב לאור
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • הכי טוב יום הולדת לבד בהצלחה !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה