דחוף!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה להשתגע מכל התמ"לים האלו!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
9 תגובות
עמוד 1

• ממליצה לך בחום - אופטימיל !!!!!!!!
    שני הילדים שלי עברו בערך את מה שאת עברת

• אין לי ניסיון עם זה... סורי... אני זוכרת שלחברה שלי היה מקרה דומה והיא הייתה קונה תמ"ל מיוחד, עם מרשם רופא (גם לא זוכרת את שמו).
    אני חושבת שבכל זאת כדאי להתיעץ עם רופא בנושא.

• אני היתי מתייעצת עם רופא לפני כל השינויים שעושים לילד בתחום המזון יכול להיות שיש לו רגישות

• ברור להתייעץ עם רופא,
    אבל גם יכוללהיות שהמטרנה הרגיל דליל יותר (והשני נהיה סמיך יותר בבטן ולכן לא פלט אותו) תנסי לא להשכיב מיד אחרי הארוחה..
  • אני הייתי מתחילה בלהפסיק להחליף.

זה שעוברים מתמ"ל לתמ"ל ומרגישים שינוי בגזים גם לא אומר באופן חד משמעי שזה הגורם להחמרה או להקלה...

אם אלו פליטות סבירות (תינוקות פולטים הרי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני עם עדי
    זה לא עושה להם טוב להחליף תמ״ל. זהיכ לעשות בלאגן בבטן.
    תינוקות פולטים. לפעמים ממש בהתחילה עוד לא, בהמשך מתחילים. אולי אצלך זה בדיוק נפל על החלפה.
    אם נראה לך שזה יותר מדי - יכול להיות שיש לו ריפלוקס, זה כבר דורש מעקב רופא.

• שיר- אני יודע שתינוקות פולטים את מה שלא נחוץ, אבל הפליטות נהיו ממש מוגזמות. יש הבדל בין לפלוט קצת ללפלוט כמות ששוטפת אותו ואת כל מה שסביבו.
    אני יודעת לזהות אצלו רעב, הבעיה שאני פוחדת לתת לו, אולי הכיבה שלו תדחה גם את זה..? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • היי מאמי נראה לי שפשוט התמ"ל לא מתאים לו..ואולי הוא באמת יותר דליל מה שגורם לפליטות יתר..
    תתייעצי עם רופא ילדים הכי בטוח!!
  • אני אומרת לך שמניסיון שקד היתה פולטת כמויות והרופא תמיד אמר שזה כלום ובסוף עבר וגם יהב כשהיה קטנצ'ק ולפעמים היום פה ושם הוא יכול להירדם ופתאום שעה וחצי אחרי האוכל מתעורר בבכי ומרימים אותו ומה יוצה פלוטה - שורה תחתונה אני לא מתרגשת ובסוף זה עובר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה