גם אני לא בהריון )): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי בדיקת בטא היום ואני לא בהריון.....
11 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי אני מבינה לליבך את האכזבה, כולנו עוברות את זה.
    עכשיו תאזרי כוחות ותתחילי שוב הלוואי שבפעם הבאה זה יהיה שלך מתפללת בשבילך
  • מצטערת לשמוע, תהיי חזקה ולא להתייאש. מותר לבכות מותר להיות עצובה אבל לא להישבר!
    בסוף כולנו נצליח ויהיו לנו ילדים מקסימים. ניזכר בחוויה הזאת לטוב ולרע ונצחק.
  • הינו עכשיו כמה בנות שעשינו בטא....אז אולי חודש הבא היא תצא לנו חיובית ונעבור ביחד לפורום השכן...

• מאמי שולחת לך חיבוקים חמים .. אך כמו שכבר אמרו כאן לא להישבר להמשיך הלאה לטיפול הבא!!! מחכה לראות מכולכן כאן פווווווו אחד גדול .. :)
  • יאווו מאמי מצטערת לשמוע... אנימבינה כמה קשה לך עכשיו אבל בע"ה מהיום מתחיל ההריון שלך.... תחשבי חיובי ובע"ה יהיה חיובי!!!

• מאמי מצטערת לשמוע מקווה שתצליחי לאסוף את עצמך בקרוב לטיפול מנצח
    אנחנו פה לתמיכה !!!
  • איזה מבאס, פשוט אוף גדול,
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• דובי אני ממש מצטערת לשמוע! תנסי להתרומם ולהסתכל קדימה לטיפול הבא. הסטטיסטיקה עובדת ומטיפול לטיפול יש יותר סיכוי להצלחה!
    שולחת לך בינתיים ו

• אני ממש מצטערת לשמוע

• מחזיקה לך אצבעות שטיפול הבא יהיה המנצח!
  • זה כואב אך מחשל - אנחנו כאן בשבילך תהי חזקה!!

חזק חזק!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה