בנות אני צריכה להתייעץ איתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבועיים בערך אני ובעלי תכננו לנסוע בסופ"ש הזה למלון בצפון ואמא שלי הייתה אמורה לשמור על אוריה.. אתמול אמא שלי התקשרה אליי ושאלה אותי אם סגרנו כבר כבר מלון ואמרתי לה שעדיין לא והיינו אמורים לסגור היום.. אז היא אמרה שאבא שלי לא מרגיש טוב ושהם לוקחים אותו לבית חולים..
    (אני כבר שכחתי ממלון והתחלתי לדאוג לאבא.. מי יכול לחשוב על סופ"ש במלון בזמן שאבא בבית חולים)
    מקודם התקשרתי לאבא לשאול מה שלומו ואיך הוא מרגיש.. הוא מאתמול מאושפז בבית חולים .. כי הוא סובל כבר הרבה זמן מכאבי ראש ויש לו בעיות בכבד.. אז עשו לו כל מיני בדיקות והתשובות יהיו מחר עכשיו נתנו לו אנטיביוטיקה ועושים לו אינפוזיה..
    כמובן שאני דואגת והוא מרגיע אותי שיהיה בסדר והוא מרגיש קצת יותר טוב .. את התקשרתי לאמא שלי שאלתי למה עושים לו אינפוזיה והיא אמרה שהיא לא בידיוק יודעת היא מחכה לתשובה מהרופאים.
    בעלי שאל אותי מקודם אם אני רוצה לנסוע למלון עם עוד זוג לסופ"ש הזה והם מחכים ממני לתשובה תוך שעה..
    אמרתי לו שאבא שלי בבית חולים.. איך אני יכולה עכשיו לנסוע.. אז הוא אומר תשאלי את אמא שלך מה היא אומרת.. ושאנחנו ניקח את הילדה איתנו.
    אני לא כל כך רוצה לנסוע.. אבא שלי בבית חולים מאושפז אין לי מושג מתי הוא ישתחרר ובכלל מה הבדיקות אומרות.. ואני כל יום מודאגת..
    ועכשיו בעלי מחכה ממני תשובה תוך שעה..איך אני יכולה להתקשר לאמא שלי ואבא להגיד להם דבר כזה בזמן שהוא מאושפז.
    אוף אני כל כך דואגת לו ולא רוצה לנסוע לשום מקום

5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת לא לנסוע.
    תחכו כד שאבא שלך ירגיש טוב ואז תיסעו רק אתם כזוג. המלון לא יברח.
    איזה מן מנוחה זו שאבא בבי'ח ואת דואגת..
  • גם אני חושבת שמוטב לחכות שאבא שלך ירגיש טוב יותר וישתחרר מבית החולים ורק אז לנסוע...
    כי את לא באמת תנוחי כשכל שניה תהיי צמודה לפלאפון ותתהי מה קורה ואיך אבא שלך מרגיש...
    מעבר לזה, אם כבר חופשה - אז חופשה זוגית, עוד זוג שיצטרף וגם אוריה לא בדיוק יתנו לכם זמן לנוח ולהתפנן כמו שצריך.
  • גינוש תודה על התגובה המהירה

• ברור שלא לנסוע, בעלך אמור להבין את זה גם. את לא תוכלי להנות בזמן שאבא שלך במצב כזה..נראה לו באמת? אל תסעו..זה לא דחוף ברגע זה..תחכו ותראו שישתחרר מבית חולים וירגיש טוב ואז תסגרו . מה בוער עכשיו לנסוע ברגע זה? הכי חשוב זה אבא שלך עכשיו.
  • בנות תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה