היי בנות אני חדשה כאן ורצית להתייעץ איתכן על עגלה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בדקתי כל כך הרבה סוגים טיילתי בכל הארץ כבר! איזה עגלה אתן ממליצות? ומה אתן חושבות על ברווי אובו? מישהי מכירה או יש לה אותה?
7 תגובות
עמוד 1
מה שאני קנתי זה בבה קונפורט 2010 אבל אחרי ששלמתי על ההזמנה -קראתי ביקורת שאינטרנט שהיא קטנה קצת...
הגלגלים האחוריים קטנים ואולי זה מקשה קצת בקיצור- לא יודעת אם היתי קונה את אותה העגלה...
מצד שני לי יש את אותה עגלה ואני מרוצה מאד. גם קלה גם נכנסת לאוטו וגם נוסעת כמו עגלה רגילה עם גלגלים אחרים.. והכי חשוב שהאנבטיה מתחברת לאוטו כך התינוק שוכב כל הנסיעה. אולי החסרון היחיד הוא שהאמבטיה צרה וארוכה ולילד בריא הוא לא יספיק לחצי שנה 7 חודשים כמו שאנחנו הסתדרנו.
אז מה שרציתי להגיד זה שקשה להמליץ על עגלה כלכך זה את צריכה לראות לפי הצרכים שלך....
מיכל יש לך את הברווי אובו? ממש אהבתי אותה ונראת לי ממש נוחה, רק שאמרו לי היום שהיא כבדה, ואני כולי קטנה 50 קילו חחח