היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את האהבה שלך ושלכם לכלבה אפשר להרגיש גם בלי להיות בעלי בע"ח.
אוי, נשמע עצוב... לכלבה שלנו יש דלקת אוזניים והיא עם אנטיביוטיקה כבר הרבה זמן, כך שאני מבינה את הצער בלראות את הכלב סובל.... גם אני לא בעד לתת לה לסבול. כמה זמן עד שתדעו מה יש לה בדיוק?
ובעניין הכספי: כלב זה בהחלט הוצאה כספית, וצריך לקחת זאת בחשבון כשמאמצים אחד. כמה עלה לכם עד עכשיו כל הנושא הזה? אין ברירה.... קחי בחשבון שלהרדים גם עולה כסף, בסביבות 600 שקל.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
הכלב שלי נפטר בגיל 18 מזקנה מצאתי אותו בקניון הזהב עם חברה טובה...הוא היה גור פיצי ומקסים אז אני בהחלט מזדהה עם הכאב שלך
כלבים מתמודדים עם סרטן באופן שונה מאיתנו,ובאמת ניתן להעניק להם איכות חיים,אבל העלויות.......
אומנם אין לנו כלב בבית, אבל אני בהחלט יכולה להבין אותך כי הכלב של חמותי מת לפני מס' שבועות אחרי שכלב אחר קרע אותו לגזרים
כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
אני כל כך מבינה אותך היה לי כלב 18 שנה היה אוכל את האוכל שלנו ואפילו ישן איתנו בחיים לא נבח ( לא ידע איך) והיה מת על שוקולד מת מזקנה זה היה כל כך קשה... תנסו להקל עליה כמה שיותר בחודשים האחרונים הוא לא היה שולט על הצרכים והרגשנו שממש היה קשה לו בגלל זה ולכן תנסו להקל עליה שלט תתעייף ולא לתת לה לסבול