בדיקות דם ביום חמישי למחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    ביצעתי בדיקות דם ביום חמישי למחזור. הופנתי ע"י הרופא המטפל עקב כך שאני לא מצליחה להיכנס להריון.
    תוצאות:
    TSH 2.88 mIU/L
    LH 7.0 IU/L
    FSH 6.7 IU/L
    PROLACTIN 494 mIU/L
    ESTRADIOL (E-2) 203 pmol/L
    PROGESTERONE 2.8 nmol/L (רשום לי שהערך מתחת לנורמה)
    17-OH-PROGESTERONE 7.1 nmol/L (רשום שהערך מעל לנורמה)
    DHEA SULPHATE 6.7 mcmol/L
    CORTISOL-BLOOD 582.0 nmol/L
    רציתי לשאול האם יש קשר בין הערכים הלא תקינים לבעיה להיכנס להריון.
    אני יודעת שעלי לפנות לרופא שאצלו אני עושה את הברור אך התור רק בעוד כחודש.
    רציתי לשאול האם עלי לזרז את התור על מנת לבצע בדיקות נוספות (כמו בדיקת דם נוספת ביום ה-21 למחזור).
    בכל אופן אשמח לדעת מה הבעיה שלי ומה הטיפול המקובל. כפי שכבר רשמתי התור שלי רחוק מאוד והתוצאות הלא תקינות הלחיצו אותי, אשמח לשמוע לגבי הבעיה ו/או טיפול אפשרי.
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לא ניתן לקבוע מהי הסיבה לאי הפריון רק על סמך תוצאות בדיקות הדם.
    התוצאה החריגה בבדיקה שעשית היא גבולית וכדאי לחזור שנית על הבדיקה. ישנם מקרים שבהם חוסר איזון הורמונלי הקשור לתפקוד בלוטת האדרנל יכול להפריע לתפקוד התקין של השחלות.
    אם תוכלי להוסיף עוד פרטים - האם הוסת סדירה? האם את סובלת מהשמנת יתר? או שיעור יתר? האם עשית צילום רחם? האם בדיקת הזרע היא תקינה?

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה