ללכת שוב לרופאה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר לא יודעת מה לעשות
    עידו מיום שישי חולה עם סוג של דלקת גרון ויראלית מלווה בפצעים על השקדים
    ב״ה מיום ראשון אין חום ובכי אבל התיאבון עדיין לא בשיאו
    אתמול הוא הסכים לקחת בקבוק ב19:30 וזהו עד 05:00 בבוקר
    כמובן שניסיתי לתת לו לפני וגם ניסיתי להזריק ולא ממש הלך
    אבל בשעה 22:30 ראיתי שהוא שילשל והטיטולים לא מלאים בפיפי
    כאגע הוא עדיין ישן מאז הבקבוק של 5:00 ונראה לי שהטיטול לא מלא
    מה לעשות??

5 תגובות
עמוד 1
  • אם יש לו פצעים על השקדים, טבעי שלא יאכל.
    לדעתי הכי חשוב שישתה כמה שיותר ושלא יתייבש.

ואם את דואגת, אז הייתי הולכת לרופא אפילו אם זה בשביל השקט הנפשי.

תרגישו טוב
  • חשבתי שאולי אם הוא כבר לא בוכה ורגוע במהלךך היום אז עברו הפצעים
    אני ילך איתו לטיפת חלב אמור להיות לנו חיסון עוד יומיים לא נראה שנחסן אותו ככה

הוא התעורר עכשיו ומעיף ממנו את הבקבוק אוףףףףףף
  • לחסן לפי דעתי גם לא יחסנו אותו ככה.
    הלכת לרופא? מה אמר? אני הייתי הולכת לביקורת שוב. לנטלי יש דלקת באוזניים והייתי אצל רופאה ביום א' ומאז היא מרגישה טוב אבל הרופאה ביקשה שאני אחזור לביקורת אז אני חוזרת ביום ה'

לכי לפי הרגשתך. בכדי שלא ייתייבש קחי מזרק ותני לו מעט מים כל חצי שעה - שעה.

שירגיש טוב

• הייתי אצלה לביקורת ביום ראשון וגם היא אמרה שעדיין יש פצעים אבל שלפי איך שהיא רואה אותו הוא לקראת החלמה
  • תקשיבי, כדי לבדוק התייבשות יש כמה בדיקות פשוטות. תושיבי אותו ושימי יד על המרפס הקדמי שלו- השקע הקדמי ביותר שנמצא בגולגולת שלו. אם הוא שקוע זה אחד הסימנים של התייבשות.
    אח״כ תשכיבי אותו ותתפסי לו את העור בבטן- תתפסי לו בין האצבע לאגודל רק את העור כמו צביטה תמשכי קצת ותעזבי. אם העור נשאר ״עומד״ זה עוד סימן להתייבשות אם העור חוזר מיד למקום זה בסדר.
    כמובן לעקוב אחרי טיטולים.

בינתיים לתת לו כמה שיותר לשתות, אוכל פחות חשוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה