היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לכן לעניין לקחת את עידו לגן של שקד לחגיגת יום הולדתו? (מבחינת הדבקות) אני לא בטוחה שיהיה מי שישמור עליו.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
15 תגובות
עמוד 1
הסבים גם באים? אולי אפשר שמישהו מהם יש עם עידו בחוץ.... יש סיכוי שתינוק כ"כ קטן "יגנוב" את תשומת הלב משקד אפילו אם הוא "רק" יבכה...
מסכימה עם ענבר, הסיכוי שהוא "יגנוב את ההצגה" גדול מידי וזה היום של שקד, חבל להרוס לו.. מה גם, שעידו מאוד קטן, זה לא שהוא מבין איפה הוא נמצא בכלל..
עדיף להשאיר אותו.
לדעתי אפשר...
כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
אולי להביא למסיבה סבא סבתא שיעזרו....אני עשיתי באחד המסיבות..
בנות אם היה סבא או סבתא, תהיו בטוחים שהם היו נשארים איתו בבית!!! העניין הוא כזה: אני רוצה לחגוג לשקד בגן ביום שישי. הגננת רוצה ביום חמישי, כי ביום שישי לא המצאת המנגנת כדי להפעיל אותם. ביום חמישי אין מי שישמור על עידו בבית. ביום שישי אחותי תישאר איתו. השאלה- אם אני אקח את עידו לגן (עזבו את עניין התשומת לב) מה הסיכוי שהוא ידבק שם במשהו? מה הייתן עושות במקומי? מוותרות על הפעלה, או לוקחות את התינוק?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לדעתי אפשרי...חם בחוץ לחכות .. הוא קטן אז זה קל..בטח ישן רוב הזמן.תשתדלי להאכיל לפני. כשחגגנו לגאיה יומולדת 3 ינאי היה בן 7 חודשים שזה כבר גיל לא קל ועדיין הבאנו והוא ישב על אחת הסבתות ולא הפריע ואם כן היא שניה הלכה איתו לאיזה חדר בגן...גאיה היתה מאושרת מזה שהוא שם....
לא הייתי כזה נלחצת על הדבקות במשהו....יותר בקטע של אולי הוא יקבל קריזה באמצע ויתחיל לבכות.. אני פשוט הייתי דואגת שיהיה שבע, מוחלף ונינוח ואז רוב הסיכויים שינמנם רוב המסיבה כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
אם לשקד אין בעיה שאח שלו יבוא למסיבה להביא אותו אני לא רואה סיבה לא לקחת אותו
מחזקת את דעתה של איפי.. למרות שעדיין אין לדעת אם אין לשקד בעיה, זה יוודע רק ביום ההולדת, אני מאוד הקפדתי בדברים האלה, אני זוכרת שכשאלעאי היה בן שלוש לא לקחתי את רון איתי למסיבת יום הולדתו כי חששתי שהיא "תגנוב" את תשומת הלה של הילדים ביום המיוחד שלו. היום היא כבר גדולה וזה אחרת לגמרי, היא אחת מהחבר'ה ש אלעאי
שנה שעברה מישהי שאלה את אותה שאלה ...
לדעתי תעשו החלפות את תהיי במסיבה בעלך יהיה בחוץ ותתחלפו ככה אף אחד לא יפסיד
מה יש לשקד להגיד על זה? אולי הוא רוצה שאח ש לו הקטן יבוא למסיבה? אני זוכרת כשטל היה תינוק שחר מאוד התבאס שטל לא בא לחגוג איתו - הם היו חדר ליד חדר במעון וטל בדיוק ישן. בעייני אין שום בעיה לקחת תינוק קטן. לא כ"כ הייתי מפחדת מתשומת לב - לדאוג שישן בזמן המסיבה... וזהו... לא חושבת שידבק במשהו. תרחיקי אנשים מהעגלה וזהו.
אם אין לך שום סידור ברור שתקחי ותאכילי לפני כן סה"כ הם יכולים לישון בגיל הה לפחות שעתיים ויום הולדת זה לא יותר מארבעים דקות ואפילו תניחי את העגלה בצד ותהיה עם שקד. לי יש את הבעייה הזו במסיבת סיום של שקד בשבוע הבא בתאריך22 ביום שישי בבוקר ואין לנו מי שיישמור על יהב
אני לקחתי איתי את הדר, אבל רק בגלל שרעי ביקש וגם בגלל שגם אחותי הגיעה...
אני גם לא מתלהבת להכניס תינוק ממש בן כמה ימים לגן מלא ילדים קטנים. אני לא מהאימהות ההיסטריות, אבל הוא בן חודש...
וחוצמיזה, עדיף שיהיה לו סידור ותוכלו להתפנות לשקד בכיף! גם אם זה יעלה במחיר של ויתור על הפעלה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני הייתי לוקחת...
בעצם אני אכן לקחתי את רותם שיואב היה בן שלוש, היא היתה בת שלושה חודשים....