צריכה לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו עוברים תהליך אבחון עם שילה, במכון להתפתחות הילד בתל השומר.
    עשינו כבר אבחונים ב- ריפוי ועיסוק, קלינאות תקשורת, היתה לנו פגישה עם רופאה התפתחותית, ועו"ס..
    ויש עוד..
    כל פעם מחדש אני צריכה להסביר לפרטי פרטים למה אנחנו פה..
    כשזה נעשה כששילה לא לידנו, זה בסדר..
    אבל אני ממש לא אוהבת לדבר בפניו! אני חושבת שזה לא מכובד.
    וזה אותן שאלות כל פעם..
    וכולם שואלים- "מי הפנה.." ואנחנו עונים- אנחנו דחפנו וביקשנו הפניה..
    והרופאים מסתכלים עלינו-
17 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת באיזה קופה את אבל אצלנו אחרי כל פגישה יצא מכתב מפורט בו רשום הכל! מה בדקו, מה החשד,מה התוצאה..אם זה היה מגיע בדואר תוך שבוע או בפגישה הבאה נתנו לי ליד. ואפילו עברו איתי יחד על הכל.
    ולי לא משנה שמדברים ליד עידן בנתיים הוא משחק במשהו...זה לא כזה נורא
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • אני כל כך מבינה אותך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בנתיים הכל רק אבחונים..
    בפגישה המסכמת נדע מה התוצאות של האבחונים,
    ומה הטיפול שצריך..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • אויש... אני כ"כ מבינה אותך. איך החזרת אותי לאבחון של מעין.....
    הם רואים ואורים ורואים ובטוח יש להם כיוון חשיבה, אבל לא, את לא תקבלי מידע עד לפגישת סיום (טוב שהיא בלי הילדים!).
    גם אני לא אוהבת לדבר על הדברים ע"י הילדים... אני חושבת שזה ממש לא מתאים ונותן הרגשה לא נעימה לילד...
  • זה בהחלט תהליך לא נעים
  • אני שואלת כי עשינו את הבדיקה הזו מיליון פעם לשתי הבנות ולקטנה יש עוד אחד באוגוסט ולפי התוצאות יחליטו עם הגדולה צריכה גם עוד בדיקה.

• עמיתוש - אני כ"כ מבינה אותך ( לצערי ...
  • אז חכי אולי הם באמת רוצים לראות את התוצאות של כל האבחונים יחד כדי לגבש דעה ולהחליט על טיפול מתאים....
    בסופו של דבר את תדעי הכל...
    לפעמים זה באמת לוקח זמן אין מה לעשות...
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

• בהחלט מתסכל מקווה שבקרוב יתבהר הכל
  • המון
  • זה בהחלט דורש סבלנות,
    ובינתיים- זה מורט עצבים...

בשורות טובות ב"ה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• את רוצה לכתוב מה כתבו? אולי אדע לעזור לך?

אין מה לעשות כל סמכות מראיינת מחדש. תשאלי את בעלך כמה ראיון זה חלק מרכזי בטיפול. איש מקצוע טוב זה איש מקצוע שיודע לראיין. ככהש.. אין ברירה. אני אף פעם לא סומכת ומראיינת בעצמי..

שולחת מיליון
  • תודה רבה..
    זה שקיים מישהו בעולם שמבין על מה אני מדברת.. זה כבר מעודד!!

• אגב לא כתבתי את מה שכתבתי כדי להעביר ביקורת חלילה על זה שהלכתם לאבחון. רק רציתי שתדעי שלפעמים הם מפספסים באבחון. יש לי חברה שהבן שלה אובחן כ- pdd ע"י הקופה ואילו צוות פרטי החליט שאין לו בעית תקשורת. הקלינאית שאיבחנה את מעין רמזה רמז עבה על חשד לבעית תקשורת והנוירולוג התותח קבע שאין לה בעיה כזאת. בקיצור, הספקטרום כל כך רחב שאפילו המאבחנים מבולבלים
  • נטע, אני יודעת.. ואת צודקת לגמרי במה שאת כותבת.
    לא רק שהתיוג הוא מכה, היום כ"כ ממהרים לחפש את הדברים הקנים שיעידו על הספקטרום.

האמת היא שלפי כמות הפעמים ששאלו אותי אם הוא מבין סיטואציות חברתיות, הבנתי בדיוק לאן הן חותרות...
    הבעיה היא שהתשובה לגבי זה היא לא חד משמעית.
    אני מכירה את הספקטרום, ממפגש עם ילדים בחינוך המיוחד, בשילוב, והוא באמת כ"כ רחב.
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה