אני ממש מעוצבנת ומאוכזבת מהכללית!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הם ממש הביאו את בעלי לסף דמעות..מסכן..העיקר יודעים לקחת כסף
    כמו שכתבתי פה פעם הוא צריך לעשות ניתוח יש לו 2 בקעים.
    יש לו מושלם!
    הוא התברבר בין כמה כירורגים והם החליטו שהוא צריך לשלם 5000 שח על ניתוח פרטי באסותא. אני ממש התרגזתי..זו ההשתתפות העצמית? מה זה

23 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אויי,
    נשמע ממש מאכזב.
    אנחנו ב"כללית" אבל אף פעם לא נתקלתי ביחס כזה.
    למזלי, רופאת המשפחה והילדים שלנן מאוד קרובה אליי,
    היא תמיד מסדרת לי את הדברים כדי שאני אהיה מרוצה.

פתרון המעבר ל"מכבי" נראה מצויין בשבילכם.

העיקר שתרגישו טוב ושזה יעבור בשלום.

שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • כנראה זה גם תלוי באיזה מחוז אתה נמצא...אצלינו באזור עפולה -בית שאן..ביזיון מוחלט!
    מה גם שהם אומרים ומפרסמים שהחברות בכללית מושלם כוללת השתתפות עצמית לניתוחים עם בתי חולים פרטיים במחיר השווה לכל נפש...
    5000 זה לא מחיר השווה לכל נפש לעניות דעתי...
  • עזבי אותך כללית, מכבי... מזל שיש לו אותך
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לירונועם
    היה בול את אותו סיפור כמו לבעלך אם ניתוח
    התקשרתי למכבי ועברתי קופה ותוך חודשיים עברתי
    תניתוח ללא תשלום באסותא במקום לחכות שנה וחודשיים
    בעוד שבציבורי ההרדמה הייתה כללית ובאסותא הייתה לי הרדמה
    מקומית ...תוך שעה הייתי בבית
  • רינת מעודד לשמוע!!!
  • איזה מוזר

• תבררי טוב טוב טוב טוב טובל פני שאת עוברת קופה ששם תקבלי מה שבאמת נחוץ. אף אחד לא פראייר במדינה הזו וזה נשמע טוב מידי אף על פי שזו בעצם המציאות ההגיונית. ותקבלי הכל כתוב וחתום לפני שאת עוברת קופה ותקראי את כל האותיות הקטנות. הקופות לא ששות לקבל אנשים חדשים עם תיק רפואי מעניין.... ואתם לצורך העניין מעניינים...
    אני במקומך הייתי נשארת בכללית ומנג'סת להם בשכל כי אין דבר כזה לשלם על ניתוח כזה בגלל זה את משלמת ביטוח בריאות! נסי אולי לבצע את הניתוח באחד מבתי החולים של הכללית כמו למשל מאיר...

• בנוסף - אני לא בטוחה אבל כמעט בטוחה שזה בכלל לא צריך להיות קשור למושלם. אלא אם את רוצה לעשות במקום פרטי ואז את מבררת עם הביטוח לך שהוא במקרה זה המושלם. מעצם היותך מבוטחת של קופ"ח כללית את זכאית לקבל שירותי בריאות!!!
    ולכן זה לא משנה מבוטחת של איזה קופה את או של איזו חברת ביטוח (מושלם או מכבי זהב או כד')

• תסתכלי מה כתוב פה:
    http://www.clalit.co.il/HE-IL/Mushlam/operations/private+operation.htm

סתם הסתכלתי על מנתחי ילדים - פחות מ1000 שקל למנהל המחלקה הכירורגית בדנה (איכילוב)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • צול צול ברור שאין קשר למושלם או לא ולכולם מגיע..זה מה שעוד יותר מרגיז אותי
    הכוונה שאם הוא במושלם נשמר לו הוותק והוא לא מתקבל כמבוטח חדש במכבי אלא עם הוותק שצבר...
    אני אף פעם לא אהבתי את כללית..אף פעם!
    אנחנו לא נעבור עד שהוא ישאל את כל השאלות שהוא רוצה!
    הסניף שלי אף פעם לא אכזב אותי...ובאופן כללי על מכבי..כשאמא שלי חלתה בסרטן היא קיבלה הכל..בלי מלחמות ורק את הטוב ביותר...כולל החזרים כולל השתתפות בכל מה שצריך...זה היה מאוד עוזר ומנחם בתקופה קשה...כן משקף לגבי קופת החולים בעיני
  • אין ספק שכשאתה במקום הקשה של חולי הדבר האחרון שמתאים לך זה לנהל מלחמות מול מי שאמור לספק לך תרופות ופיתרונות בנוגע למחלה שלך.
    אולי באמת שווה לעבור קופה. אני גם לא אוהבת את הכללית....
    והעיקר שיעבור את הניתוח וירגיש טוב

• יש לו מושלם או פלטינום?

והעלות שאת כתבת זה לניתוח אחד או שניים (כתבת שיש לו 2)?

בעלי עשה לפני חצי שנה ניתוח בקע באסותא וההשתתפות העצמית היא 200 ש"ח בערך. אח"כ שמו לו גם רשת בניתוח וזה מה שעלה הרבה אבל דרך הפלטינום הוא קיבל החזר של 90%.

נשמע ממש מוזר מה שאת מספרת

דווקא בעלי מנסה לשכנע אותי לעבור מהכללית (כולנו בכללית) אבל בגלל רופא הילדים שלהם ורופאת הנשים שלי (שנים לא הייתי, מקווה שהיא עדיין שם
  • לבעלך יש בקעים??
    אנחנו במכבי זהב שילמנו על ניתוח של שני בקעים באסותא 700 שח השתתפות

• לירון מישהו בכללית מנסה לעשוק אותך. אל תתני לו.
    זה סיפור נורא נורא מוזר
  • [quote]פורסם במקור על-ידי לירונועם20

הם ממש הביאו את בעלי לסף דמעות..מסכן..העיקר יודעים לקחת כסף
    כמו שכתבתי פה פעם הוא צריך לעשות ניתוח יש לו 2 בקעים.
    יש לו מושלם!
    הוא התברבר בין כמה כירורגים והם החליטו שהוא צריך לשלם 5000 שח על ניתוח פרטי באסותא. אני ממש התרגזתי..זו ההשתתפות העצמית? מה זה
    שלום לירונועם20,
    צר לי לקרוא את הדברים שכתבת כאן.
    אני רוצה לקשר את בעלך עם נציג/ת קשרי לקוחות בכיר/ה כדי שנבין מה בדיוק ארע וננסה לסייע לו באופן אישי בנושא.
    לשם כך, אודה לך אם תמלאי את פרטיו האישיים של בעלך בלינק המצורף:
    http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/
    ונציגנו יחזור אלייך בהקדם.

רק בריאות,
    קרן, נציגת כללית
  • אני לא הייתי ממלאה פרטים. מי יודע מי זו?
  • צולי-
    ההפנייה היא לאתר של הכללית,
    ההודעה של לירון קפצה להם במערכת התראות ,ומן הראוי שיגיבו לנושא, שברור שאינו תקין.
  • לא שמתי לב
  • חודש שעבר עברנו כולנו ללאומית..יקר קצת יותר אבל
    יחס אישי יותר נעים יותר....
  • תודה צול צול על העירנות והדאגה!
    נופקי תודה זה בדיוק מה שרציתי לדעת..מישהו שעשה וכמה עלה
    אני ועוד איך אתלונן עליהם ועל עוגמת הנפש שגרמו לנועם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה